AnaSayfa / Genel / Kahve falında ayakkabı hediye almak

Kahve falında ayakkabı hediye almak

Kahve falında ayakkabı hediye almak işlerinde yaşadığı sıkıntının yakında sona ereceğine, uğursuzlukların kol gezeceğine, zor zamanlar ve sıkıntılı günler geçirileceğine, endişe duyulacak bazı olaylar yaşanacağına, hayırlı ve güzel olaylar yaşayacağına, bolluğun ve verimin de artacağına, maddi ve manevi olarak rahata kavuşacağına, olumlu şekilde ilerlemeyeceğine, sorunların kısa süre içinde çözüme kavuşacağına delalet eder.

Kahve falında ayakkabı hediye almak gördüyseniz:

  • Eski aşklar moralinizi bozabilir.

Kahve falında ayakkabı hediye ettiğini görmek arzu ve isteklerine kavuşacağına, sıkıntılı olduğu bir dönemi atlatacağına delalet etmektedir.

Kahve falında topuklu ayakkabı hediye etmek hayırlı bir çalışma ile muhtaç insanlara destek olunacağına, deyim yerindeyse kişiye yar olmayacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında topuklu ayakkabı hediye almak üzüntülü günler yaşanacağına, aile hayatının daha iyi bir hal alacağına, verilen sözlerin teker teker yerine getirileceğine, kişinin zorlukların üstesinden geleceğine, sürekli olacak bir başarıya ve mutluluğa kavuşacağına inanılır.

Kahve falında birinden hediye ayakkabı almak uzun bir süre kişinin yolunda engeller olmadan yürüyeceğine, uzun süre kötü giden bir işin düzeltileceğine delalet etmektedir.

Kahve falında mavi ayakkabı hediye almak zor günler geçireceğine, ecel terleri dökeceğine ve çok mutsuz olacağına, insanlara koşulsuz güveninin neticesinde zarar ziyana uğrayacağına yorulmaktadır.

Kahve falında siyah ayakkabı hediye almak ters giden işlerin yoluna sokulacağına, karar verme yetkisine ve hakkına sahip olacağına, son sözü söyleyecek kadar önemli bir unvan ve kimlik kazanacağına, herkesin itibar ettiği bir konuma yükseleceğine alamet etmektedir.

Kahve falında hediye ayakkabı almak kötü kişilere yakın olacağına, kusurlu ve eksik yanlarının giderek çoğalacağına, iyi huyunu ve güzel ahlakını terk edeceğine, çok büyük çalışmalar gerçekleştirip çok büyük ve helal kazançlar elde edeceğine delalet etmektedir.

Kahve falında ayakkabı hediye almak melanetli olayların arka arkaya geleceğine, büyük bir çalışmanın başına geçileceğine, güvenlikli bir siteye taşınılacağına delalet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir