AnaSayfa / Genel / Kahve falında saçını kumrala boyatmak

Kahve falında saçını kumrala boyatmak

Kahve falında saçını kumrala boyatmak çok büyük zararlar edileceğine, eğer dikkat etmezse yakın bir zaman içinde bu durumdan ötürü çok pişman olacağına, yoluna çıkan engelleri herhangi bir yardım almadan aşacağına, çok büyük üzüntüler ve stres yaşanan bir döneme girileceğine, fal sahibinin bu durumu fark ederek akıllıca davranarak bu kişileri birbirine düşüreceğine yorumlandığı gibi, farklı olarak kişinin yapacağı yanlışların dostlarıyla arasını açacağına, ailesi ile arasındaki tartışmalar için kendisine akıl hocalığı yapılacağına ve bazı konularda fikir verileceğine, emin olduğu, güvendiği insanların gerçek yüzlerini göreceğine ve içine kapanacağına, sağlığı ve zenginliği yakalayacağına işaret eder.

Kahve falında saçını kumrala boyatmak gördüyseniz:

  • Yardım veya destek istemekten çekinmemelisiniz.

Kahve falında saçını kumrala boyatmak borçların kısa sürede ödeneceğine, içine fesat düşeceğine işaret eder.

Kahve falında saçı kumrala boyatmak bir hastalıktan kurtulunacağına, büyük başarılar kazandığı ortaklıklardan birinde hiç istemediği halde bir kırılma yaşayacağına ve sıkıntılı bir döneme gireceğine yorulur.

Kahve falında kumral saç görmek uğradığı zararı telafi etmek için aldığı borçları ödeyememesi üzerine borçların katlanacağına, kazancının kısa süre içinde yarı yarıya düşeceğine yorulmaktadır.

Kahve falında saçını kumral görmek kazancın daha da arttırılacağına, dini inancını tam olarak yaşamak için kişinin sürekli araştırma yapacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında kumral kadın görmek ev sahibi olunacağına, kazançların çok yüksek bir seviyeye geleceğine, kişinin her işte başarılı olacağı güce ve kudrete sahip olacağına, işlerinin yolunda gideceğine rivayet eder.

Kahve falında kumral erkek görmek kişiyi yanlış bilgilendirecek olması yüzünden durup dururken pek çok düşman sahibi olunacağına, anne babanın birbirine düşeceğine ve tatsızlık yaşanacağına alamet etmektedir.

Kahve falında saçı boyatmak komşular tarafından kötülenileceğine, ele geçen kazancın yetersiz kalacağına delalet eder.

Kahve falında saç sarı boyatmak işlerinde kara geçeceğine, büyük sıkıntılar ile karşılaşacağına rivayet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir