AnaSayfa / Genel / Kahve falında saçı kumrala boyatmak

Kahve falında saçı kumrala boyatmak

Kahve falında saçı kumrala boyatmak ağız tadının bozulmayacağına ve yaşamının da kolaylıklarla geçeceğine, deyim yerindeyse elinin iş ve ekmek tutacağına, kendisine fırsatlar yaratacağına, zor işlerin altından kalkacağına ve çok uzun bir zamandan beri istediği mevkilere yakın bir zaman içinde geleceğine, şanssızlıkların ve kısmetsizliklerin yerini hayır olana bırakacağına, kötü halinden eser kalmayacağına, maddi açıdan çok rahat ve hayırlı yerlere gelineceğine, aşılmaz denilen engellerin aşılacağına, çok büyük ve hayırlı kısmetler ile karşılaşacağına, yaptığı başarılı ve büyük çalışmalar sayesinde işlerini yoluna sokacağına işaret eder.

Kahve falında saçı kumrala boyatmak gördüyseniz:

  • Yaşça sizden büyük olan kişiler ile olan ilişkilerinizde gerek maddi, gerekse manevi açıdan destek alabilirsiniz.

Kahve falında saçını kumrala boyatmak toplumun din otoriterlerinden kabul ettiği kimse haline geleceğine, bunu şeref sayacağına, sıkıntıların ve sorunların yakın bir zaman içinde son bulacağına, çok büyük mutluluklar ve sevinçler yaşanacağına, aile hayatına yakın bir zaman içinde çok büyük bereket ve bolluğun geleceğine alamet eder.

Kahve falında saçı kumrala boyatmak zaman zaman farklı yerlere tatile ya da iş gezilerine gidileceğine ve huzurlu bir ruh yapısına sahip olunacağına, gözyaşının kuruyacağına, kişinin hayatına bolluğun, neşenin ve mutluluğun geleceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında saçını kumral görmek ona mutluluk getireceğine, Allah’ın kendisine istediği kadar evlat nasip edeceğine, bu evlatların kendisi için çok hayırlı çocuklar olacağına alamet eder.

Kahve falında kumral saç görmek sevdiği bazı kişilerden ihanet göreceğine, gireceği bir ortaklıkta çok büyük bir sorunla karşılaşacağına, rahatlığa erileceğine, sorunların kısa bir zaman içinde biteceğine ve mutlu olunacağına yorulmaktadır.

Kahve falında kumral kadın görmek hayat içindeki hedeflerini gerçekleştireceğine, kısmetinin açılacağına, gözlerinin mutluluktan parlayacağına inanılır.

Kahve falında kumral erkek görmek sorunlarına çözüm bulacağına ve kendisini çok kötü hissettiği bir dönemin biteceğine, iyi yürekli, kendisine güvenilebilecek dosta alamet eder.

Kahve falında saçları kırmızıya boyatmak sık sık onların kavgalarını yatıştırmak için orta yolu bulmak isteyeceğine fakat kimseye yaranamayacağına, çok sevdiği ve değer verdiği insanlara yardım edeceğine işaret eder.

Kahve falında saçlarının sarıya boyandığını görmek muradın gerçekleşeceğine, dileklerin ve duaların kabul olacağına, hayat kalitesinin de yükseleceğine inanılır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir