AnaSayfa / Genel / Kahve falında saçını köpük görmek

Kahve falında saçını köpük görmek

Kahve falında saçını köpük görmek mutlu ve sağlıklı olacağına, kişinin memuriyet makamında yüksek mertebelere ulaşacağına, atılacak adımların hatalı olması yüzünden işlerin daha da kötüye gideceğine, hayatından yana hayır bulacağına ve rahatlığa ereceğine, söz dinlemeyen bir akraba tarafından sorunlu bir işin ortasına çekileceğine, sıkıntılarından kurtulup iş hayatı içinde çok büyük başarılar kazanarak adından çok söz ettireceğine, yaşamının kendi istediği şekilde ilerlemeye başlayacağına ve her şeyin güllük gülistanlık hale geleceğine, uzun bir zamandan beri kötü giden şansının nihayet döneceğine ve yaşadığı tüm olumsuz durumların yerini başarı ve mutluluğa bırakacağına yorulmaktadır.

Kahve falında saçını köpük gördüyseniz:

  • Sizi, yanlış gerekçelerle bazı konularda adım atmaya zorlayan kişiler olabilir.

Kahve falında saçında köpük görmek şansının ve kısmetinin açılacağına, günlerinin güzelleşeceğine, girdiği işlerin zor olmasına ve çok zahmet vermesine rağmen kendisine yardım eden kişiler sayesinde çok rahat bir şekilde üstesinden geleceğine işarettir.

Kahve falında saçını köpüklü görmek sıkıntılı olarak başlayan çalışmaların yakın zaman içinde düzeleceğine, ününün çoğalacağına tabir olunur.

Kahve falında saçın köpüklü olduğunu görmek lüksünün ve rahatının yerinde olacağına, ayrıca geçim derdi nedir bilmeyeceğine, maddi problemlerinin tamamen ortadan kalkacağına rivayet eder.

Kahve falında saçı köpüklü görmek çevresinin kötü, art niyetli ve kem gözlü kişilerle dolacağına böylece çok zor, sıkıntılı ve çetin günler yaşayacağına, kendisini çaresiz ve yalnız kalmış gibi hissedeceğine, dertlerinin dermanına kavuşacağına, yüzünün güleceğine işaret eder.

Kahve falında köpüklü saç yıkamak hayatının güllük gülistanlık olacağına ve kişinin yüzünün artık güleceğine, kötülüklerden uzaklaşacağına delalet eder.

Kahve falında saçlarını köpüklü görmek bir sebeple çok büyük ve çok güzel çalışmalar yapmak amacıyla kendisini kısa bir süre için diğer insanlardan ayırıp daha rahat bir şekilde kendi işlerine bakacağına, hakkında çıkartılan bir dedikodu yüzünden yaşadığı muhitte tatsız olaylar yaşayacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında saçta köpük görmek hayali kurulan herşeye kavuşulacağına, sevilen kişilerden alınacak yardım ya da gelecek destekle yaşanan kötü durumların düzeltileceğine, hayırlı bir kısmet ile dünyaevine girileceğine, deyim yerindeyse mutluluktan havalara uçulacağına işaret eder.

Kahve falında saçını köpük görmek güzel günlerinin geride kalacağına, çok büyük mutluluklar duyacağına alamet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir