AnaSayfa / Genel / Kahve falında ayakkabı fırçalamak

Kahve falında ayakkabı fırçalamak

Kahve falında ayakkabı fırçalamak bilmediği bazı gerçekleri öğreneceğine, çok deneyimli ve iş konusunda çok büyük bir isim yapmış olan bir kişi ile ortaklık kuracağına, bir sebeple çok sıkıntılı ve sancılı günler yaşayacağına, ancak bu kararın ardından bazı sorunlar yaşanacağına, kendisinin ve ailesinin geleceğine odaklanarak çözümler bulacağına, yolda birçok sorunla karşılaşmalarına rağmen sıkıntı yaşamadan atlatacaklarına ve işlerinin yolunda gitmesi ile büyük bir zenginliğe ve rahatlığa kavuşacağına, onayı alınmadan tek bir adım dahi atılamayacak kadar büyük bir rütbe elde edeceğine, hem siyasal hem de sosyal konularda üstün bilgilerle donanacağına, maddi ve manevi bütün sorunlarının zor da olsa sona ereceğine yorulmaktadır.

Kahve falında ayakkabı fırçalamak gördüyseniz:

  • Evinizde hayatınızı kolaylaştıracak değişiklikler yapmalısınız.

Kahve falında ayakkabı fırçalamak çok büyük maddi ve manevi zararlara uğranacağına, kısa zamanda büyük bir tartışma içinde kalınacağına delalet etmektedir.

Kahve falında dişleri fırçalamak üzüntülerin ve sıkıntıların günden güne artacağına, belli bir standardın altına düşmeden hayatını sürdüreceğine işarettir.

Kahve falında başkasının dişlerini fırçalamak büyük tartışmalar ve kırgınlıklar yaşanacağına, endişe duyulan konuların kısa zamanda çözüleceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında yer fırçalamak hem aile hayatında hem iş hayatında hayırlı olayların yaşanacağına, bunun başarılarının sürekli olmasına vesile olacağına işarettir.

Kahve falında birinin dişini fırçaladığını görmek büyüyeceğine ve böylece kazancının da yerinde olacağına, deyim yerindeyse başında uğursuzluğun kol gezeceğine, geçiminin zorlaşacağına yorulur.

Kahve falında dil fırçalamak kişinin nüfuzunu, elindeki imkanları kullanarak bu kişiye destek olup, yardımda bulunacağına, çevresine karşı daima hoşgörü ve anlayış içinde davranacağına yorulur.

Kahve falında dişlerinin fırçalamak yaşadığı üzüntülerden ve kendisini yıpratan herşeyden büyük bir oranda kopacağına, oldukça kazançlı işler yapacağına rivayet eder.

Kahve falında başkasının diş fırçaladığını görmek mutluluğun ve sağlığın daim olacağına, yardım edeceğine inanılır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir