AnaSayfa / Genel / Kahve falında saçı ağarmak

Kahve falında saçı ağarmak

Kahve falında saçı ağarmak aynı hataları bir daha tekrar etmeyeceğine, işlerinin kötüye gideceğine, çok başarılı işlere imza atacağına, atılan adımların maddi ve manevi olarak çok zarar vereceğine, çok büyük ve sorunlu olayların altından çok rahat bir şekilde kalkılacağına, dost olduğu düşünülen bir kişiden ihanet görüleceğine, zahmetli işlerin büyük kazanç sağlayacağına, sevdiği kişiler ile çok büyük mutluluklar yaşayacağına alamet eder.

Kahve falında saçı ağarmak gördüyseniz:

  • İşinizi ilgilendiren tesadüfi fırsatlar söz konusu olabilir veya işle ilgili bazı konular aniden lehinize dönebilir.

Kahve falında eşinin saçının ağardığını görmek gözünden sevinç gözyaşlarının akacağına, ancak kötülük yapmak isteyen kişiden kurtulduktan sonra kazanç getirecek bazı işlere girileceğine delalettir.

Kahve falında saçların ağardığını görmek sosyal çevre içinden bir kişi ile dünyaevine girileceğine, sorunlarından ve sıkıntılarından çabucak kurtulacağına rivayet eder.

Kahve falında birinin saçının ağardığını görmek işte de mutlu olunacağına, parasal ve ruhsal sorunların artacağına, sıkıntılı ve üzüntülü bir döneme girileceğine yorulur.

Kahve falında kendi saçının ağardığını görmek halk arasında çok sevilen ve sözü dinlenen bir kişi olacağına ve iş hayatında çok iyi yerlere geleceğine, iyi geçineceğine işarettir.

Kahve falında başkasının saçının ağardığını görmek kişinin moralinin ve keyfinin yerine geleceğine, borçlarının bitmesi ile çok büyük bir mutluluk duyacağına ve üzüntülerini bir köşeye bırakıp işinin başına geçeceğine işarettir.

Kahve falında saçı ağarmak sağlıkla ilgili bir sorunun başgöstereceğine, kazanç kapılarının açılacağına delalettir.

Kahve falında saçlarını ağardığını görmek büyük bir tatsızlık yaşanacağına, hem maddi olarak hem de manevi olarak layık olduklarına kavuşacağına yorulur.

Kahve falında arkadaşının saçlarının ağardığını görmek el attığı bütün işlerde başarıya ulaşacağına ve hayatının mutluluk, huzur ve ferahlık içinde geçeceğine, güleceğine, eğleneceğine ve kahkahalara boğulacağına yorulur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir