AnaSayfa / Genel / Kahve falında saçların ağardığını görmek

Kahve falında saçların ağardığını görmek

Kahve falında saçların ağardığını görmek sorunlarının günden güne artacağına, çalıştığı kişileri memnun etmeyi ve onlara kazanç getirmeyi bileceğine, yaşanan eksikliklerin giderileceğine ve çok büyük ve güzel işlerde başarı kazanılacağına, yeni başlangıçların yapılacağına, eğer işsizse iş bulacağına, eğer yolcu ise kısa zamanda memleketine kavuşacağına, sağ salim yolculuğunu bitireceğine, ortaya çıkan sıkıntılardan kurtulacağına, işleri ile ilgili de büyük sorunlar yaşayacağına, çok büyük mutluluklar ve çok güzel günler göreceklerine, bu sayede sıkıntıya düşülen bir anda her zaman yardıma koşacak ve fal sahibini savunup koruyacak bir kişi olacağına alamet eder.

Kahve falında saçların ağardığını gördüyseniz:

  • Olayları değerlendirirken duygularınızla değil, mantığınızla hareket edin.

Kahve falında saçı ağarmak içinde bulunduğu kötü durumu sona erdirecek bilgilere ya da direkt olarak çözüme ulaşabileceğine, hatalı ve kusurlu işler yapacağına, başkalarının hakkına giz dikip, tüyü bitmemiş yetimin rızkına göz dikeceğine yorulur.

Kahve falında birinin saçının ağardığını görmek dostluk, barış, sevgi ve dayanışma içinde yaşamayı seçeceğine, yıllar sonra rahat yüzü göreceğine ve sevdiği kişilerin sıkıntılarına derman olacak adımlar atacağına yorulur.

Kahve falında saçlarını ağardığını görmek zorlukları teker teker aşacağına, sevilen bir kişiye yardım edileceğine, büyük bir proje gerçekleştirileceğine işaret eder.

Kahve falında başkasının saçlarının ağardığını görmek hırsızlık yapacağına, kendisini hiç beklemediği iş teklifleri ile sarılmış bulacağına, çok mutlu olacağına, istediği herşeye kavuşacağına, eline geçecek olan imkânlar sayesinde çok daha iyi işlere ve çalışmalara imza atacağına ve daha iyi yerlere terfi edileceğine inanılır.

Kahve falında kızının saçının ağardığını görmek sorunlarından, sıkıntılarından ve dertlerinden kurtulacağına, sorunsuz geçecek bir çalışma yapılacağına işarettir.

Kahve falında saçının bir kısmının ağardığını görmek uzun zamandan beri karşılık bulamayan duygulara yaşanacak güzel bir olayın ardından karşılık bulunacağına, hayatı boyunca şansının yaver gideceğine, geleceğinin parlak olacağına işaret etmektedir.

Kahve falında birinin saçlarının ağardığını görmek kısmetlerinden olacağına, borçlanarak bazı işlere atılacağına sonra da emeğinin karşılığını alıp, rahata kavuşacağına ve keyfini süreceğine rivayet eder.

Kahve falında saçlarının ağardığını görmek aynı hataları tekrarlamamak için tüm hayatını baştan sonra yeniden inşa edeceğine, huzurunun, neşesinin ve ağız tadının yerine geleceğine işaret etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir