AnaSayfa / Genel / Kahve falında saça kaynak yaptırmak

Kahve falında saça kaynak yaptırmak

Kahve falında saça kaynak yaptırmak kırgınlıkların ve kızgınlıkların kısa zamanda biteceğine, yüzünde güller açacağına, dünya mallarına karşı hırslanacağına bu yüzden de inancından ödün vererek yanlışlara düşeceğine, ailesi ve arkadaşları ile çok huzurlu, mutlu ilişkiler kuracağına, elini eteğini her şeyden çekeceğine, omuzunda ağlayacağı kişilerin olduğunu bilmek de çok iyi hissetmesine yarayacağına, bir düğün ya da bir sünnet gibi hayırlı ve sevinçli bir olay olacağına, ancak daha azimli ve daha sabırlı adımlar atıp çok büyük ve yeni bir anlayışla zarar edilen işlerin toparlanacağına delalet eder.

Kahve falında saça kaynak yaptırmak gördüyseniz:

  • Her koşul sizin lehinize olmasına veya tümüyle haklı olmanıza rağmen beli durum ya da koşulları zorlamanız istenmeyen sonuçlar doğurabilir.

Kahve falında saça kaynak taktırmak içinde bulunduğu kötü durumu ortadan kaldırmak ve kendisini rahat ettirmek için gereken bilgileri almış ve kararları vermiş olarak işinin başına geçeceğine, zevke sefaya ve eğlenceye dalacağına, dünya mallarına karşı hırslanacağına bu yüzden de inancından ödün vererek yanlışlara düşeceğine yorulur.

Kahve falında saça kaynak yaptırmak kurtuluş yollarına ulaşacağına, güzel haberler alacağına yorulur.

Kahve falında kaynak saç görmek çevresinin geniş, ailesinin de büyük olacağına, çeşitli küçük sıkıntılardan kurtulup rahata ereceğine alamet eder.

Kahve falında insan kaynaklari müdürünü görmek iş hayatında çok büyük başarılar kazanacağına, çok hayırlı ve mutlu günler geçireceğine, ele geçen fırsatların heba edileceğine yorulmaktadır.

Kahve falında temiz kaynak suyu görmek tazeleneceğine ve şifa bulacağına, etrafındaki bazı kişilerden çok büyük ihanetler göreceğine delalet etmektedir.

Kahve falında demir kaynağı yapmak güvenli ve mutluluk dolu seyahate, rahatsızlık veren bir kişinin haneden uzaklaştırılacağına vebazı küçük sorunlar yüzünden hayata geçirilemeyen bir projenin gerçekleştirileceğine inanılır.

Kahve falında kaynak suyu bulmak parasızlıkla, yoklukla ve gözyaşıyla geçen günlerini de geride bırakacağına, kazancın günden güne artacağına, gayrimenkul işine girileceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında kaynak yapmak fal sahibinin işinin gücünün rast gideceğine, alim insanlardan sayılacağına yorulur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir