AnaSayfa / Genel / Kahve falında saç rengini sarı görmek

Kahve falında saç rengini sarı görmek

Kahve falında saç rengini sarı görmek sevilen bazı kişilerle ters düşüleceğine, stres ve yaşanacak sinir harbi yüzünden hasta olunacağına, iş hayatı için harcanan emeklerin kazanç sağlayacağına, çok zor bir durumun üstesinden geleceğine, çalışmaların ve projelerin beklentilerin üstünde başarı getireceğine, kendisine zarar vermek isteyen kişileri zarara uğratacağına, kısmetin ve talihin açılacağına, işlerin iyiye gideceğine, kendisine tuzak kuranları fark edeceğine, deyim yerindeyse ince eleyip sık dokuyacağına, çok uğraş vererek büyük bir servete kavuşacağına, sıkıntıların çok başarılı bir şekilde aşılacağına, aile bireylerinin birlikte hareket edeceğine yorulur.

Kahve falında saç rengini sarı gördüyseniz:

  • Ciddi sonuçlara neden olabilecek veya bazı ilişkileri sonlandırabilecek kararlar almadan sakinliğinizi korumanızda fayda var.

Kahve falında saçının rengini sarı görmek üzerindeki uğursuzluğun ve şanssızlığın kalmayacağına, siyasi bir nedenle girilen bir hapishane ise de bazı kimselerden kötülüğe maruz kalınacağına alamet etmektedir.

Kahve falında saçı sarı renge boyatmak sorunlarını kısa zaman içinde ortadan kaldıracağına, duygularını açığa vuracağına, sabredip içine attıklarını yüksek sesle söylemeye karar vereceğine yorulur.

Kahve falında saçını sarı renge boyatmak eski ve döküntü bir etek gördüyse yakın zamanda sevdiğinin kalbindeki yerinin kalmayacağına, yanlış kişilere denk geleceğine, kazaya ve belaya yakın olacağına alamet eder.

Kahve falında saç renginin sarı olduğunu görmek sorunlu bir dönemin başlayacağına, kendisine dert ettiği şeyleri atlatmayı ve unutmayı bileceğine delalettir.

Kahve falında saç rengini sarı görmek ticaretten ve kazançtan yana zarara gireceğine, eline geçen kazancı çok hayırlı ve güzel bir şekilde değerlendireceğine ve sıkıntılarından kısa zamanda kurtulacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında sarı rengi görmek çok saygıdeğer biri olmasına rağmen verilen çabayla unvanının kirleneceğine, yatırımlarının kendine önemli oranda kazanç getireceğine bu sayede elinin bolluğa kavuşacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında altın rengi saç görmek sahip olmak istediği her şeye fazlasıyla sahip olacağına, eline geçen fırsatların yarar sağlamayacağına, girdiği işlerde büyük sorun yaşayacağına, şansının pek iyi gitmemesi sebebi ile büyük sıkıntılar çekeceğine rivayet eder.

Kahve falında saç rengini değişik görmek aile hayatı içinde yaşanan kötü günlerin geride kalacağına, evine huzur ve bereketin geleceğine, işlerinin hafifleyeceğine, maddi imkanlarının çoğalacağına yorulur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir