AnaSayfa / Genel / Kahve falında altın rengi saç görmek

Kahve falında altın rengi saç görmek

Kahve falında altın rengi saç görmek sahip olunan kaynakların kısa sürede biteceğine, mevki makam sahibiyken işten olunacağına, hane içinde büyük sorunların ve anlaşmazlıkların çıkmayacağına, ferahlığa çıkılacağına ve düşmanların yenileceğine, çok sıkıntılı zamanlar geçireceğine, zaferler kazanacağına, onların bir adım önüne geçeceğine, zenginliğinin, huzurunun ve başarılarının da kalıcı olacağına, karanlık geçen bir dönemin sona ereceğine, uzaktan gelen çok büyük ve sevindirici bir haberden dolayı mutluluk gözyaşları döküleceğine işarettir.

Kahve falında altın rengi saç gördüyseniz:

  • Her ne yaparsanız işlerinizi planlı, programlı bir şekilde yürütmelisiniz.

Kahve falında altın rengi saç görmek parasının pul, malının da hiç olacağına, fakirleşeceğine, tarafsızmış gibi görünen bir kişi yüzünden sahip olunan saygınlığın yitirileceğine tabir olunur.

Kahve falında altın rengi kol saati görmek durumu çok geç fark ettiği için çok üzüleceğine, dünyasının bir anda değişeceğine inanılır.

Kahve falında altın rengi çanta görmek mal ve mülk konusunda çok hayırlı durumlar ile karşılaşacağına, yaptığı işler sayesinde kazancının ve malının daha da artacağına, her işi ile daha çok ses getireceğine, maddi açıdan çok zorlanılacağına alamet eder.

Kahve falında reşat altını bulmak insanların içinde güzel bir mevkiye sahip olacağına takdir ve sevgi göreceğine, çalışmalarının ve emeklerinin karşılığını alacağına işarettir.

Kahve falında altın renginde elbise giymek bunun da başarılarına olumlu yönde etki edeceğine, hayırlı yollar keşfedeceğine ve kişinin kendisine bolluğu nasip edecek girişimlerde bulunacağına tabir olunur.

Kahve falında altın rengi kum görmek rahat bir hayat sürüleceğine, kazancın düşeceğine delalet etmektedir.

Kahve falında altın rengi ayakkabı giymek hayal kırıklığı yaşayacağına, parasal krizler yaşanacağına, ağız tadının kaçacağına, amaçlarını gerçekleştiremeyeceğine, kişinin evliliğinde mutluluğun daim olacağına inanılır.

Kahve falında altın renginde balık görmek kıskanç kişiler tarafından aile bireylerinin arasına nifak sokulacağına, sıkıntılarının ve dertlerinin çok yakın bir zamanda neşeye ve sevince dönüşeceğine yorulmaktadır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir