AnaSayfa / Genel / Kahve falında saçını örtmek

Kahve falında saçını örtmek

Kahve falında saçını örtmek epey bir zamandan beri uzakta olan ve çok büyük bir özlem duyulan kişinin yakında döneceğine ve çok güzel günler yaşanacağına, bir sebeple çok büyük üzüntüler çekeceğine, her türlü başarıyı elde edeceğine, işlerinde büyük başarılar ve hayırlı kazançlar elde edeceğine, sıkıntı çektiği bir dönemde eline geçen fırsatları çok iyi değerlendireceğine ve çok doğu bir kişi olacağına, onlar yesin diye ekmeksiz kalmayı göze alacağına, fal sahibinin anlayışlı ve hoşgörülü biri olmak için çaba göstereceğine, ancak kişinin bu sıkıntı sonrasında özeleştiride bulunarak, hayatına ve davranışlarına dikkat edeceğine, çarelere ve çözümlere ulaşacağına rivayet eder.

Kahve falında saçını örtmek gördüyseniz:

  • Unutmamanızda fayda var, cesur olun.

Kahve falında saçını ördüğünü görmek aldığı güzel haberin kısa süreceğine, işlerinin çok sıkıntılı bir duruma düşeceğine, ortak olarak gireceği bir işte ihanete uğrayacağına, aile bireyleri arasındaki tartışmaların tatlıya bağlanacağına alamet eder.

Kahve falında saçlarını örtmek kendisine hayır getirecek kararlar alacağına, kazandığı her kuruşun alın teri ile ıslandığı için helal olduğuna ve hanesinde bolluk ve bereketin bir ömür boyu süreceğine tabir olunur.

Kahve falında saç örtmek yeni lezzetlerin tadına varacağına, haneye bereket geleceğine rivayet eder.

Kahve falında başkasının saçını ördüğünü görmek uzun zamandan beri üzerinde çalıştığı bir işten kendisine gelecek olan çok iyi bir teklifle ayrılacağına, işlerinin sürekli aksi bir şekilde ilerleyeceğine, etrafındaki kişilerden büyük bir ihanet göreceğine ve bu ihanet yüzünden çok sevdiği kişilerden uzak durma kararı alacağına yorulur.

Kahve falında saç ördürmek kendi ayakları üstünde durmak için her türlü fırsatı en akılcı şekilde kullanacak olan fal sahibinin mutluluğunu kendi elleriyle inşa edeceğine, hayatından razı geleceğine yorulmaktadır.

Kahve falında saçlarını ördürmek maddi sorun yaşamayacağı için hayatını refah içinde sürdüreceğine, bazı sorunlar ile karşılaşacağına tabir olunur.

Kahve falında saç ördüğünü görmek önünün açık olacağına, maddi ve manevi açıdan kötü bir duruma düşüleceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında saçını ördürmek ahlakta da olgunlaşıp, güzelleşeceğine, bir sebeple çok büyük sıkıntılar çekeceğine, kötü ve üzücü durumlar ile karşılaşacağına rivayet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir