AnaSayfa / Genel / Kahve falında saç bigudisi görmek

Kahve falında saç bigudisi görmek

Kahve falında saç bigudisi görmek elinde bulunan imkânlara zarar verilmeye çalışılacağına ve bu yüzden üzüleceğine, işlerinin azalacağına, kısmetsizliğin ve şanssızlığın geride kalacağına, kısa zaman içinde büyük başarılar kazanacağına, ailesinden gördüklerinin çok daha fazlasını elde etmek istediği için çeşitli alanlarda kendisini yetiştireceğine, umutlarının tazeleneceğine, bir sebeple kendisini çok üzeceğine, kendisini çekemeyen ve işlerinin önüne sürekli bir engel çıkaran kişileri yenilgiye uğratacağına delalet eder.

Kahve falında saç bigudisi gördüyseniz:

  • Ufak tefek yalanlar başınıza büyük dertler açabilir.

Kahve falında saç bigudisi görmek geçineceğine, işlerin her geçen gün daha kötü bir hal alacağına delalet eder.

Kahve falında saça bigudi sarmak yapılacak bir ortaklık sayesinde çok hayırlı ve bereketli kazançların elde edileceğine, yolculuk sırasında çok büyük gelişmeler yaşayacağına ve yolculuktan döndükten sonra iş hayatına farklı boyuttan bakacağına ve bu sayede neredeyse kimsenin aklına gelmeyecek çalışmalar gerçekleştireceğine rivayet eder.

Kahve falında bigudi görmek yüzünün hep güleceğine, kazancının ve rızkının hiç eksilmeyeceğine bilakis çoğalacağına, sıkıntılarından ve sorunlarından kurtulacağına delalet etmektedir.

Kahve falında saçlarını erkek gibi kestirmek üzüntü duyduğu birçok konuda istemeden de olsa zor zamanlar yaşanmasına sebep olacağına, hayatının iplerini eline alacağına işaret etmektedir.

Kahve falında saçlarını sarıya boyatmak kendisini hiç olmadığı kadar kötü bir durumda bulacağına, elinde bulunan imkânların boşa çıkacağına, işlerinin bazı kişiler tarafından engellenmeye çalışılacağına, kendisini sorunlar yüzünden çok kötü hissedeceğine, boş hayaller peşinde koşarken, ayağa gelen fırsatların kaçırılacağına delalet eder.

Kahve falında sarı saçlı birini siyah saçlı görmek hayırlı ve sevinçli olaylar yaşayacağına, onlar sayesinde içine düştüğü ruhsal çöküntüyü atlatmayı başaracağına alamet eder.

Kahve falında birinin saçlarını kestirdiğini görmek geçim sıkıntısının biteceğine, ancak bir türlü istediği gibi hareket edemeyeceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında saçın kahverengiye boyandığını görmek daha fazlası olsun diye değil, Allah’ın kendisine verdiklerini rahatça yemeyi nasip etmesi doğrultusunda hareket edeceğine, zahmetli işlerin büyük kazanç sağlayacağına işarettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir