AnaSayfa / Genel / Kahve falında saatler görmek

Kahve falında saatler görmek

Kahve falında saatler görmek kariyerini çok daha iyi yerlere taşıyacağına, yüzünün eskisi gibi güleceğine, zarar getirecek bir işten uzak durulacağına, umutlarının çoğalacağına ve herşeyin çok daha iyi şekilde ilerleme göstereceğine, hiç yokluk ya da darlık çekilmeyeceğine, bir araya geleceğine, maddi olarak yetersizlikler yaşayacağına, karlı yatırımlarının uzun vadede kendisine büyük kolaylık sağlayacağına inanılır.

Kahve falında saatler gördüyseniz:

  • Ne istediğinizi bilirseniz duygusal tartışmalardan kaçınabilirsiniz.

Kahve falında saati yanlış görmek işlerinin bozulacağına ve hayatının ters yönde ilerleyeceğine, kendi işinin başına geçeceğine, patron koltuğuna yükseleceğine, önemli işlere imza atacağına tabir olunur.

Kahve falında saat çaldırmak yaşadığı maddi ve manevi zorlukların sona ereceğine, büyük aşamalar kaydedeceğine, çok daha iyi yerlere geleceğine, iş hayatında büyük atılımlar yapacağına rivayet eder.

Kahve falında kol saati tamir etmek kafa karışıklığından sıyrılacağına, maddi olarak çok büyük zarar göreceği bir işe girmek zorunda kalacağına alamet eder.

Kahve falında ölen birinden saat almak sıkıntıların ve sorunların kısa bir zaman içinde sona ereceğine, ağır bir hastalıkla uğraşmak zorunda kalınacağına ve eşle bazı tartışmalar yaşayıp ayrılığın eşiğine gelineceğine yorulur.

Kahve falında erkek saati almak zarar edilen işlerin yoluna gireceğine, çok sıkıntılı zamanları geride bırakacağına alamet eder.

Kahve falında kolunda beyaz saat görmek yeni bir yol tutulacağına, sorunların ve sıkıntıların çözüme kavuşacağına işaret eder.

Kahve falında gümüş saat bulmak uzun zaman boyunca bu durumla uğraştıktan sonra çok zor bir işe gireceğine, epey sorunlu bir duygu haline geleceğine yorulur.

Kahve falında saat ve para görmek huzursuzluklara neden olacak sözlerin duyulacağına, geniş ve bol rızık elde edeceğine, Allah katında makbul olacak işlere atılacağına yorulmaktadır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir