Kahve falında rom içmek

Kahve falında rom içmek elinde bulunan küçük bir miktar paranın eriyip gideceğine, büyük bir hayal kırıklığı yaşayacağına, verilen desteklere rağmen bir türlü toparlanılamayacağına, sıkıntılarından ve sorunlarından yakın bir zaman içinde Allah’ın izni ile kurtulacağına, gözlerindeki yaşın kuruyacağına, çok başarılı olacağına, eşiyle bahtiyar olacağına, art niyetli kimselerin oyununa geleceğine alamet eder.

Kahve falında rom içmek gördüyseniz:

  • Yeterince istekli olmamanız durumunda bazı konularda fırsatları kaçırabilirsiniz, etrafa veya önünüzdekilere dikkatli bakın.

Kahve falında rom içmek günahlarına tövbe edeceğine, malının da hiç olacağına rivayet eder.

Kahve falında roma rakamı görmek şanssızlığın yakın zaman içinde şansa dönüşeceğine, çok hayırlı ve güzel gelişmeler yaşayacağına, elinde bulunan imkânları çok doğru ve bereketli bir şekilde kullanacağına, bu sayede çok yüksek bir mevkiye terfi ettirileceğine inanılır.

Kahve falında romaya gitmek uğradığı bütün zararları telafi edeceğine, borçlarını ödeyip rahat bir nefes alacağına, aksine her şeyi daha da güç hale getireceğine, aile üyeleri ile beraber ortak kararlar alırken kendisini ön plana çıkaracak söylemlerde bulunarak anlaşmazlık çıkaracağına yorulmaktadır.

Kahve falında romayı görmek çok başarılı adımlar atacağına, bu adımlar sayesinde hem yüklü miktarda para kazanacağına hem de çok daha üst kademelere geleceğine, kötülüğe uğramadan yaşayacağına yorulur.

Kahve falında paça çorbası içmek zor zamanların ferahlığa çıkacağına, iyi insanlarla arkadaş olunacağına alamet etmektedir.

Kahve falında oruçluyken yanlışlıkla su içmek aile hayatında yaşanan tatsız durumların sona ereceğine ve çok büyük bit huzur ve mutluluk duyulacağına, önüne çok hayırlı kazanç ve gelir kapılarının açılacağına delalet etmektedir.

Kahve falında beyaz çorba içmek kazancın istenen seviyeye çıkartılacağına, bozulan bir arkadaşlığın tekrar kurulacağına ve sıkıntıların biteceğine, geçim derdinin kalmayacağına ve uzun zamandır askıya alınmış olan amaçların gerçekleşeceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında çok tatlı su içmek hanede neşenin ve huzurun eksik olmayacağına ve gayrimenkul işine girileceğine, sıkıntılarının ve sorunlarının kuracağı ortaklıktaki bir kişinin vereceği destek ile ortadan kaldırılacağına yorulmaktadır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir