AnaSayfa / Genel / Kahve falında renkli gözlü bebek görmek

Kahve falında renkli gözlü bebek görmek

Kahve falında renkli gözlü bebek görmek malının ve parasının çoğalacağına, en yüklü borçlarının rahatlıkla ödeneceğine, tecrübe sahibi bir kişinin uzun zamandan beri düşündüğü bir proje için destek verileceğine, huzurlu ve mutlu bir hayata adım atacağına, üzüntülerinin kısa bir süre içinde yaşadığı üzüntülü ve kötü durumların hiç sorun yaratmadan ortadan kalkacağına, olumsuz gelişmelerle karşılaşacağına, hayal kırıklığına düşeceğine, para kazanmaya başlayacağına, sorunlarındanq yavaş yavaş kurtulacağına ve epey bir zamandan beri rahatsızlık duyduğu konuları düzeltmek için çaba göstereceğine, yaşamının bir dönemindekilerin hiçbir zaman hafızasından silinmeyeceğine delalettir.

Kahve falında renkli gözlü bebek gördüyseniz:

  • Harekete geçmek için gürültü patırtının dinmesini beklemeniz gerekebilir.

Kahve falında renkli gözlü bebek görmek eski bir hastalığın nüksedeceğine, aile bireyleri arasında çok büyük tartışmaların hatta kavgaların çıkacağına, bu sıkıntılar yüzünden aile içerisinde sevgi saygı gibi duyguların kalmayacağına, yaşanan sıkıntıların günden güne daha da artacağına ve haneden bir ayrılığın gerçekleşeceğine yorulur.

Kahve falında renkli gözlü erkek bebek görmek tüm yaşamını bir amaca bağlayacağına ve her zaman akıl yoluyla hareket edeceğine, buna rağmen iş hayatı ile ilgili bazı sorunlar ile çok büyük bir savaş vereceğine yorulur.

Kahve falında gözleri renkli bebek görmek işe giren herkesin kalkınacağına, kısa süre içinde işlerin büyütüleceğine, isteklerinin gerçekleşeceğine, sıkıntıların zamanla çözüleceğine ve refah içinde olunacağına rivayet eder.

Kahve falında gözü renkli bebek görmek sürekli yeni sorunlar ve sıkıntılar ile karşılaşacağına, para sorunu olmadan, kimseye el açmadan yaşayacağına işaret etmektedir.

Kahve falında renkli göz kalemi görmek dost görünen tehlikeli ve zararlı bir düşmanla dost olup onunla vakit geçirmeye, hayırlı bir kısmetle dünyaevine girileceğine, evlat sahibi olunacağına yorulmaktadır.

Kahve falında beyaz renkli mavi gözlü kedi görmek kişiliğinde kendisine ve başkalarına zarar veren yönleri bularak iyileştireceğine, çok büyük bir rahata ereceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında yeşil renkli göz görmek şansının yaver gideceğine, başarılarının artacağına, rızkın ve kazancın artacağına, dünya nimetlerinin de daha verimli ve daha çeşitli hale geleceğine alamet eder.

Kahve falında mavi renkli göz görmek kazançların artacağına, kalbini tekrar hayata açacağına alamet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir