AnaSayfa / Genel / Kahve falında rengarenk şeker görmek

Kahve falında rengarenk şeker görmek

Kahve falında rengarenk şeker görmek elde etmek istediği başarıyı ve zaferi elde edeceğine, baht açıklığına ve şansın döneceğine, iş hayatında bir ortaktan ya da destek olan birisinden ihanet görüleceğine, sonrasında konuşarak sorunları çözeceğine, aileyi kötüleyeceklerine, aile bireyleri hakkında dedikodular çıkaracaklarına,  zor zamanlar geçirmelerine sebep olacaklarına ve çok büyük tartışmaların ve kavgaların yaşanacağına, atılacak adım sayesinde çok büyük başarı kazanacağına, önünü göremez olacağına, bazı sorunlarla ve sıkıntılarla karşılaşacağına, çaresiz ve yalnız kalacağına, maddi anlamda zarar edeceğine, işlerin atılacak adımlar sayesinde çok iyiye gideceğine delalettir.

Kahve falında rengarenk şeker gördüyseniz:

  • Özel hayatınıza ilişkin bir fırsat yer değişikliğine sebep olabilir.

Kahve falında rengarenk şeker yemek meslek hayatında fark edilir şekilde aşama kaydedeceğine, bir sebeple aile büyüklerinden birinin kalbinin kırılacağına alamet eder.

Kahve falında rengarenk şeker görmek mutluluğu ve başarıyı yakalayacağına, attığı her adımın kendisine hayır getireceğine, kazalardan, belalardan korunacağına tabir olunur.

Kahve falında rengarenk kalemler görmek içinin ve kafasının rahatlayacağına, uzun zamandan beri kurulan hayallere kavuşulacağına delalet etmektedir.

Kahve falında rengarenk çiçekler görmek işle ilgili çok büyük bir ortaklık kurulacağına, çok büyük ve değerli işlere imza atacağına işaret eder.

Kahve falında rengarenk mum görmek çok sevdiği kişilerden biri ile gireceği bir projeyi çok iyi yerlere getireceğine, istediği oranda da eğleneceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında rengarenk deniz görmek kişinin kimseye muhtaç olmayacağına, yapmak isteyip de çeşitli nedenlerden dolayı bir türlü yapamadığı şeyleri yapması için kendisine yardımcı olacağına işaret etmektedir.

Kahve falında rengarenk yorgan görmek sıkıntı yaşadığı zamanlarda hep bir çıkış yolu bulacağına, sıkıntılı durumlar geçireceğine işarettir.

Kahve falında rengarenk hayvan görmek bunun için gereken tüm imkânları elde edeceğine, kısa vadede elde edilen karın çok daha fazlasının uzun vadede elde edileceğine tabir olunur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir