AnaSayfa / Genel / Kahve falında rencide edilmek

Kahve falında rencide edilmek

Kahve falında rencide edilmek rahat edeceği bir döneme gireceğine, kötü düşünceli bir kişinin tüm çabalarına rağmen büyük bir işte başarılı sonuçlar alacağına, bir sebeple ister istemez bazı kişilere yardım için başvuracağına, bu kişilerden alacağı olumsuz yanıt yüzünden işlerinin daha kötü bir hal alacağına, kendisini çok kötü hissedeceğine, çok büyük bir işin başına getirilmeye, içinde olduğu borçlar yüzünden kaybetme sınırına geleceğine, işlerin yoluna gideceğine, uykusuz geceler yaşayacağına ve işlerinde bir türlü doğru kararları veremeyeceğine, elinin bollaşacağına ve hayatının da güzelleşeceğine, gerçekleştirilen bir proje sayesinde çok yakında epey kazanç elde edileceğine delalet etmektedir.

Kahve falında rencide edilmek gördüyseniz:

  • Bazı ihtiyaçlarınızı karşılamak için yapacağınız harcamalarda aşırıya kaçmanız söz konusu olabilir.

Kahve falında rencide edilmek hem de fal sahibinin hayatı ile ilgili daha çok problemle boğuşacağına, yatırımlarından istediği kazancı elde edemeyeceğine delalettir.

Kahve falında rencide olmak sürpriz gelişmelerle karşılaşacağına bu sayede rahata ereceğine, sıkıntı ve zahmet çekileceğine tabir olunur.

Kahve falında süt ikram edildiğini görmek sevilen kişiler ile mutlu olunacağına, bazı talihsizliklerin yaşanması, sorunların çıkması ve uğranılan ihanet yüzünden güvensizlik duyulması sebebi ile başarısız olunacağına yorulmaktadır.

Kahve falında yağlı et görmek hayatına kendisine güç ve moral verecek bir kişi gireceğine, parasının da, malının da eksilmeyeceğine, bahtının açık olacağına yorulur.

Kahve falında başkasının evinde çiğ et görmek eğer bu şekilde hareket ederse çok büyük kazançlar elde edeceğine, keyfinin ve konforunun yerinde olacak bir hayat süreceğine rivayet eder.

Kahve falında birine et verdiğini görmek verilen sözlerin yerine getirilmesi sırasında hiç hesapta olmayan problemlerle karşılaşılacağına, büyük ses getirecek işlere girileceğine yorulur.

Kahve falında sünnet edileni görmek kalp kırıklığına neden olacağına, övgü dolu sözler duyacağına delalettir.

Kahve falında seyahat ettiğini görmek ilahiyat alanında çalışmalar yaparak insanların aydınlanmalarına yardımcı olunacağına, geleceği için atacağı yeni ve hayırlı adımlara inanılır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir