AnaSayfa / Genel / Kahve falında randevu almak

Kahve falında randevu almak

Kahve falında randevu almak içinin ve kafasının da rahat edeceğine, çalıştığı işte yüklü bir zam alınacağına, yakın bir zaman içinde hiç olmadığı kadar büyük sevinçler yaşayacağına, büyük sıkıntılar ve sorunlar çekeceğine ve bu yüzden neredeyse hastaneye düşme ya da özgürlüğünü kaybetme tehlikesi ile karşı karşıya kalacağına, imkânlarının kendisini rahat yaşatacak kadar geniş olacağına, elindekilerinin kıymetini bileceğine, çalışkanlık ve disiplinle birlikte iman gücüyle de hareket eden fal sahibinin asla dara düşmeyeceğine, çok büyük başarılar kazanarak kendisine iş hayatında çok önemli bir yer edineceğine, kazancının artacağına, rızkının çoğalacağına, problemlerinin çözüleceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında randevu almak gördüyseniz:

  • Aklınızı serbest bırakın.

Kahve falında hastaneden randevu almak verdiğiniz kararların size fayda yerine zarar getireceğine, işlerin yolunda gideceğine, hayırlı insanlarla ahbaplık kurulacağına işarettir.

Kahve falında randevuya geç kalmak zaferlerle ve başarılarla dolu bir çalışma hayatı olacağına, başarısız, mutsuz ve hasta olacağına, kötü kimselerin şerrine uğrayacağına, kazadan ve beladan başının kurtulmayacağına, işlerinin bozulacağına, rızkının kesileceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında randevuya gitmemek hayırlı kararlar alacağına, önemli hastalıkları ya da içinden çıkılmayacak sorunları olmayacağına inanılır.

Kahve falında doktordan randevu almak işsiz kişilerin iş ararken stres yaşayacaklarına ancak sonucun güzel olacağına, üzüntülerini bir kenara bırakıp kendisini işine ve sevdiği kişilere yardım etmeye vereceğine işaret eder.

Kahve falında randevu almak bir organizasyona katılacağına, dostları, arkadaşları ve sevdikleri ile bir araya geleceğine, gönlünce harcama yapabilmenin ayrıcalığını, lüksünü ve rahatlığını yaşayacağına işaret eder.

Kahve falında randevu vermek üzüntülerin ve sıkıntıların son bulacağına, yapılan yardımların ardından bol hayır duası alınacağına yorulmaktadır.

Kahve falında randevuya yetişememek konforunun ve lüksünün de çoğalacağına, atılacak adımlarla çok büyük başarılar ve kazançlar elde edeceğine yorulmaktadır.

Kahve falında randevu evine gitmek işlerin çok iyi bir şekilde ilerleyeceğine, istediği makama geleceğine, üstün başarılar ve zaferler elde edeceğine, bu sayede ailesini hem gururlandıracağına alamet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir