AnaSayfa / Genel / Kahve falında ramazan ayını görmek

Kahve falında ramazan ayını görmek

Kahve falında ramazan ayını görmek aksi şekilde daha da kamçılayacağına, daha iyi yerlere geleceğine, yetenekleri ve becerileri sayesinde büyük kazançlar elde edeceğine, kariyerini çok daha iyi yerlere taşıyacağına, eş, dost ve akrabaların yardımları sayesinde çok iyi bir mevkiye terfi alınacağına, anne baba duası alınacağına, bu sayede karşılaşılan engellerin kolayca aşılacağına ve kazancın artması sayesinde yardım isteyen kişilere yardım edileceğine, uzun süre boyunca tartışmalarla karşılaşılacağına, sorun yaşanan kişiler ile aranın düzeltileceğine, mal mülk sahibi olunacağına, sorunların çabucak atlatılacağına, yapılacak çalışmalar ve doğru bir şekilde atılacak adımlar sayesinde sorunların tamamen biteceğine, rakiplerin üzüleceğine, sağlıkla ilgili olarak önemli bir sorunla karşı karşıya kalınacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında ramazan ayını gördüyseniz:

  • Harekete geçmeniz durumunda hedeflerinize ulaşabileceksiniz.

Kahve falında ramazan ayında oruç tutmadığını görmek maddi durumunuz kötüyse kısmetlerinizin artacağına, parasal kaygılardan kurtulacağına işaret etmektedir.

Kahve falında ramazan ayını görmek hiç beklemeyen bir anda kötü haberler alınacağına, yapılan işte büyük kazanç elde edileceğine alamet eder.

Kahve falında ramazan ayında oruç tutmak büyük bir işin sahibi olacağına, hem istediği her şeyi gerçeğe çevireceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında ramazan ayında oruç tutmamak yaptığı şeyden ötürü büyük bir pişmanlık duyacağına, sağlık problemleri içinde olacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında ramazan pidesi görmek arsız ve yüzsüz kimselere uyacağına, zenginliğinin artacağına işaret etmektedir.

Kahve falında ramazan topu görmek yaşadığı kötü olaylardan ötürü uğradığı zararları ortadan kalkacağına, hayırlı ve uğurlu işlere girişileceğine, mutsuz günlerin kısa zaman içinde biteceğine ve sevinçli haberlerin ve büyük başarıların yakında daha da artacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında ramazan davulcusu görmek sevinçli haberler alınacağına, gidilen yolda büyük başarılar kazanılacağına, ele geçen kazancın Allah yolunda fakir fukaraya yardım için harcanacağına, yakın akrabalardan birinin eğitiminin üstleneceğine, kazancın yarı yarıya artacağına alamet eder.

Kahve falında ramazan pidesi almak ortaklık kurulan bir işte ihanet görüleceğine, bazı şartlardan ötürü yeni işlere girmek zorunda kalınacağına, fesat ve kötü kimselerden olacağına tabir olunur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir