AnaSayfa / Genel / Kahve falında rahmetli dedemi görmek

Kahve falında rahmetli dedemi görmek

Kahve falında rahmetli dedemi görmek avukat veya polislik gibi önemli kamu görevlerinde bulunacağına, musibetlerin defedileceğine ve mutluluk ve sevinç dolu günler yaşanacağına, zarar görülen bir kişinin hayattan uzaklaştırılacağına, kendisine dert edindiği konularda büyük zararlara uğrayacağına, evdeki birinin yolculuk yapacağına, hak yolunu tutacağına ve makbul olan dünya mallarından başkasına niyetlenmeyeceğine, alacağı sevinçli haberlerle günden güne daha da mutlu olacağına, bütçesinin daralacağına alamet etmektedir.

Kahve falında rahmetli dedemi gördüyseniz:

  • Gerekeni yapmayıp, boşa zaman kaybediyorsunuz.

Kahve falında rahmetli dedemi görmek hak ettiklerinin kendisine ulaşmayacağına ve elindekilerinin de gideceğine, böylece içinde bulunduğu sıkıntılardan ve sorunlardan kısa bir zaman içinde kurtulacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında rahmetli dedesini görmek aile bireyleri ile uyumunun süreceğine, maneviyatının çökeceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında rahmetli dedeyi görmek iş hayatında çok hayırlı ve kazançlı bir konuma geleceğine ve sıkıntı çektiği konularda çok doğru ve başarılı adımlar atacağına, eş, dost ya da akrabalarından bazılarının vereceği destek sayesinde çok büyük bir atılım yapacağına yorulur.

Kahve falında rahmetli dede görmek amaçlarına, hedeflerine, hayallerine ve beklentilerine kavuşacağına, uzun sohbetler edeceğine delalet eder.

Kahve falında rahmetli arkadaşını görmek sevdiklerine kavuşacağına, insanlık ve kulluk vazifesini daha çok yerine getireceğine yorulmaktadır.

Kahve falında rahmetli eşini görmek yaşanan sorunların bu sayede bir anda ortadan kalkacağına, çok üzücü olayların ferahlığa çıkacağına, büyük zorluklar çekerek ödenen borçların yakın bir zaman içinde biteceğine, maddi olarak yetersizlikler yaşayacağına alamet eder.

Kahve falında rahmetli görmek çok büyük sorunlar ve sıkıntılar yüzünden büyük üzüntüler olacağına, sevdiği insanlardan ihanet göreceğine, iş konusunda büyük tecrübeye ve çevreye sahip bir kişi ile kurulacak bir ortaklık sayesinde güzel bir projeye girileceğine ve dertlerin, sıkıntıların ve sorunların çözüm bulacağına yorulmaktadır.

Kahve falında rahmetli anne görmek uzun zamandan beri istenen ve çok büyük getirisi olacak bir şeye kavuşulacağına, yapılan işten yarar yerine zarar görüleceğine, işlerin yaşanacak talihsiz bir durumdan ötürü kesileceğine, kurulan bir ortaklıktan ötürü başın kolluk kuvvetleri ile derde gireceğine, eşlerin ayrılacağına alamet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir