AnaSayfa / Genel / Kahve falında rahim kanseri olduğunu görmek

Kahve falında rahim kanseri olduğunu görmek

Kahve falında rahim kanseri olduğunu görmek hayal kırıklığı olmadan, inandığı ve sevdiği insanlarla hoş sohbet ederek, iyi zamanlar geçireceğine, günü birlik kazanç elde edeceğine, geçiminin ve gelirinin sürekli olmayacağına, epey sorunlu bir duygu haline geleceğine ve üzüntülü günler yaşanacağına, dertlerinden ve sorunlarından kurtulacağına, arif ve alim kimseler arasına gireceğine, kafasına koyduğuna ulaşacağına, hastalığın nereden kaynaklandığını ve nasıl tedavi edileceğini sorgulayıp tedavi olacağına, atılacak adımlar ve kazanılacak paralar sayesinde işlerin her geçen gün daha iyi bir duruma döneceğine, sorunların yakın zaman içinde ortadan kalkacağına inanılır.

Kahve falında rahim kanseri olduğunu gördüyseniz:

  • Bilginiz, tecrübeleriniz veya hafızanızla herkesi kendinize hayran edebilirsiniz.

Kahve falında birinin rahim kanseri olduğunu görmek keyfinin ve huzurunun kaçacağına, kendisine istediklerini getireceğine ve hoş sürprizler hazırlayacağına işaret eder.

Kahve falında rahim kanser olduğunu görmek gönlünce harcama yapmasına, elinde kalan paranın yakın zaman içinde tükeneceğine, gelecek olan paranın ise işleri yürütmek için kullanılacağına delalet etmektedir.

Kahve falında rahim kanser olmak dertlerinin biteceğine, evde de, sosyal hayatında da mutlu olacağına, rızkının genişleyeceğine, elinin bolluğa ve berekete kavuşacağına tabir olunur.

Kahve falında rahim kanseri olduğunu öğrenmek hayallerinin tek tek gerçekleşmeye başlayacağına ve huzurunun da yerine geleceğine, işle ilgili olarak ummadığı bazı sıkıntıların ortaya çıkacağına ve bu durum karşısında işi yaptığı kişiden ihanet göreceğine yorulmaktadır.

Kahve falında rahim kanseri olduğunu görmek güvendiği kişilerin kendisini yarı yolda bırakabileceklerine ve fal sahibi için belki de kabus gibi geçecek şanssız bir dönemin yaşanacağına, dostları ile samimiyetini daha fazla ilerleteceğine işarettir.

Kahve falında temiz rahim görmek ömrünün uzun, bereketli ve hayırlı olacağına, tabiri caizse dağ gibi büyüyeceğine işaret eder.

Kahve falında rahim ameliyatı görmek sıkıntıların ve sorunların biteceğine, yeni bir iş konusunda yakın bir arkadaşla ortaklık kurulacağına, büyük manevi zararlar yaşanacağına delalet eder.

Kahve falında sılayı rahim yapmak özlediği birisi varsa eğer yakın bir zamana içinde kavuşacağına, uzun zamandan beri yaşadığı sıkıntılarından ve insanlar ile olan sorunlarından kurtulacağına alamet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir