AnaSayfa / Genel / Kahve falında rahatsızlanmak

Kahve falında rahatsızlanmak

Kahve falında rahatsızlanmak çalışma hayatında bazı sorunların yaşanacağına, yakın bir zaman içinde tanışılacak bir kişi ile dünyaevine girileceğine, fesada ve haksızlığa karışacağına, kendisini büyük bir iş sıkıntısının ortasında bulacağına, eline geçen fırsatların kazançtan çok zarar getireceğine, şartlarının iyi olmamasından ötürü emekli olsa bile çalışmaya devam edeceğine, girilen işlerde rakipler yüzünden kötü durumlara düşürüleceğine, haksızlığa uğranacağına, çok hayırlı fırsatlara sahip olunacağına, kısa süre içinde çok güzel çalışmalar gerçekleştirileceğine, rahatlık sıhhat ve huzur içinde olacağına delalet eder.

Kahve falında rahatsızlanmak gördüyseniz:

  • Kimsenin size yük olmasına izin vermeyin.

Kahve falında kalp rahatsızlığı görmek başarılı ve kazançlı olacağına, güzel bir hayat geçireceğine işarettir.

Kahve falında rahat ayakkabı görmek büyük ve hayırlı kazançlar elde edeceğine, borçlarını bitireceğine, üzüntülerinin yerini sevincin ve mutluluğun alacağına, çok büyük sorunlar ile karşılaşılacağına rivayet eder.

Kahve falında rahat oturmak uzak bir akrabanın acı haberinin alınacağına, çok sıkıntı çekeceğine alamet etmektedir.

Kahve falında rahat doğum yaptığını görmek daha sonra kendi imkânları ile gireceği bu sektörde çok güzel yerlere gelerek hayli tanınan bir kişi olacağına, büyük sorunlar ile karşı karşıya kalacağına, ancak daha sonra sevdiği ve değer verdiği insanlardan birisi sayesinde çok büyük bir yardım göreceğine yorulmaktadır.

Kahve falında böbrek rahatsızlığı görmek hiç beklemediği kişilerden ihanet göreceğine ve kendisini korumak için hayatında çok köklü değişiklikler yapacağına, sevinçli haberler geleceğine rivayet eder.

Kahve falında rahat ayakkabı giymek kazancın düşeceğine, huzurun, keyfin ve ağız tadının kaçacağına, güç, kudret ve hidayet sahibi olacağına yorulmaktadır.

Kahve falında cin tarafından rahatsız edilmek tecrübe sahibi bir kişinin yanında işe başlanacağına, birçok konuda tecrübe sahibi bir kişi ile birlikte yola çıkacağına işarettir.

Kahve falında rahat uyumak yaşadığı yokluğun biteceğine, sorunlarının yakın zaman içinde atacağı adımlar sayesinde biteceğine tabir olunur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir