AnaSayfa / Genel / Kahve falında rahatsız olmak

Kahve falında rahatsız olmak

Kahve falında rahatsız olmak yaşanan bu olaydan sonra durumla ilgili olarak tedbir alacağına, bunun için Allah’a şükredeceğine, çok rahat edeceği bir döneme gireceğine ve son zamanlarda adından sıkça söz ettiren biri olacağına, özel hayatında gerçek ve kalıcı saadeti bulacağına, çok istediği bir mevkiye yakın bir zaman içinde terfi edeceğine ve aile hayatında yaşanan sorunların yakın bir zaman içinde son bulacağına, sorunlarının kısa zamanda ortadan kalkacağına, kazancının azalacağına, ortaklık kurduğu bir kişinin kendisini yarı yolda bırakacağına delalet etmektedir.

Kahve falında rahatsız olmak gördüyseniz:

  • Bazı olayları, konuları ya da işleri farklı şekilde ele almanızda fayda var.

Kahve falında rahat yatakta yatmak canının sağ olacağına, şansının açık olacağına, yarınlarının kazançlı ve mutlu geçeceğine yorulmaktadır.

Kahve falında rahatsız olmak her işinin çok büyük mutluluk ve huzur getireceğine, büyük sıkıntılar çekeceğine ve bu durumdan kurtulacağına inanılır.

Kahve falında üç harfliler tarafından rahatsız edilmek onların acılarına ilaç, yaralarına da merhem olacağına, sevilen kişiler ile yaşanan herhangi bir kırgınlık varsa eğer tatlıya bağlanacağına delalettir.

Kahve falında rahat doğum yaptığını görmek bir sebeple çok büyük bir zarar edileceğine, çok büyük mal ve mülk sahibi olacağına inanılır.

Kahve falında babasının rahatsızlandığını görmek hayırlı bir yuva kurulacağına, rızkının genişleyeceğine ve sıkıntılarının son bulacağına delalet eder.

Kahve falında rahat olmak dünya hayatından çok ahiret yaşamı için savaşacağına, özellikle genç kimselere karşın koruyucu bir rol üstleneceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında kalbinden rahatsız olduğunu görmek işlerinde yaşanan aksiliklerin herhangi bir sorun yaratmadan ortadan kalkacağına, kişinin kazancının çoğalacağına, işlerinin büyüyeceğine delalettir.

Kahve falında kalp rahatsızlığı görmek şansının ve bahtının daima açıkolacağına ve kendisinden yana gideceğine, kalabalık ortamlarda kişinin egosunu yükseltecek konuşmalar olacağına alamet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir