AnaSayfa / Genel / Kahve falında rahatsızlandığını görmek

Kahve falında rahatsızlandığını görmek

Kahve falında rahatsızlandığını görmek iş hayatında sıkıntılı bir döneme gireceğine, hak ettiği makam ve mevkiye uzun zaman kavuşamayacağına, çok hayırlı kazançların elde edileceğine, şansının bahtının açılacağına, insanlar tarafından çok sevilen, sayılan ve takdir edilen bir kişi olacağına, kısa süre içinde büyük kazanç sahibi olunacağına, hedefleri daha net hale getirip, koşulları gözden geçirerek en kısa zamanda rahata erişmek için gerekli adımların atılacağına, devlet kurumlarından birinde ciddi bir iş yapacağına ve ileride de en yetkili makamlara geleceğine, ekmeğini daha kolay ve daha rahat elde etmesine vesile olacağına tabir olunur.

Kahve falında rahatsızlandığını gördüyseniz:

  • Eski bir tanıdığınız sizden fayda sağlama niyetinde olabilir.

Kahve falında rahat olmak değişimler sayesinde uzun zamandan beri sıkıntı çeken fal sahibinin, sorunlarından ve içinde bulunduğu üzüntülü durumlardan kurtulacağına, çok büyük üzüntüler ve sıkıntılar yaşanacağına, gerçekleştirilmek istenen projelerin heba olacağına, girilen bütün işlerde zarar edileceğine işaret etmektedir.

Kahve falında tuvalette rahatsız edilmek kişinin uzun yıllar hiçbir sağlık problemi yaşamayacağına, yakın çevresinden ve komşularından ilgi ve şefkat göreceğine işaret etmektedir.

Kahve falında rahat bir ayakkabı giymek bunu şeref sayacağına, elinde bulunan yüklü bir para ile kendi işini kuracağına yorulmaktadır.

Kahve falında rahat nefes almak duygusal olarak çok kötü olabileceğine ve çok üzüntü duyacağına, yaşanan sıkıntıların sona ereceğine alamet etmektedir.

Kahve falında rahat yatakta yatmak kimseye borçlanmayacağına bilakis sahip olacağı bolluğu çevresindekilerle de paylaşacak kadar kazanacağına ve ticarette önemli bir kimlik kazanarak, garanti olacak bir yer edineceğine, sevdikleriyle bir araya gelip hoş sohbette olacağına inanılır.

Kahve falında rahat koltuk görmek kredi çekileceğine, maddi konularda hiç olmadığı kadar kötü bir duruma düşeceğine alamet eder.

Kahve falında rahat ayakkabı görmek onlarla bir arada yaşamaya başlayacağına, büyük mutluluk duyulacağına inanılır.

Kahve falında rahat koltuğa oturmak yeni bir ilişki yaşanacağına, çok mutlu olacağına yorulmaktadır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir