AnaSayfa / Genel / Kahve falında plastik kolye görmek

Kahve falında plastik kolye görmek

Kahve falında plastik kolye görmek çok sevilen kişiler ile büyük bir ortaklık kurulacağına, iyi geçim halindeki kişilerle arasının açılacağına, başkalarına borç verecek hale kadar gelineceğine, yaptığı işlerin günbegün artacağına ve parasal olarak çok iyi yerlere geleceğine, rızkının ve kısmetinin yolda olduğuna, yakın bir zamanda fal sahibini bulacağına, daha iyi bir Müslüman olmak yolunda ilerleme kaydedeceğine, iyi giden hayatının bir anda bozulacağına, sorunlu bir kişinin haneden uzaklaştırılacağına işarettir.

Kahve falında plastik kolye gördüyseniz:

  • İş birlikleri veya ilişkiler sizi bazı konularda engelleyebilir.

Kahve falında plastik kolye görmek karşısına çıkan olaylardan ötürü çok üzüleceğine, sevdiklerine kavuşacağına, hayatına huzur ve sakinlik geleceğine delalettir.

Kahve falında plastik kasa görmek alın teri dökülmesine ve birçok sıkıntı çekilmesine rağmen hak edilen ücretin alınamayacağına, sorumluluklarını aksatmaya başlayarak dikkatleri üzerine çekeceğine yorulmaktadır.

Kahve falında boş plastik şişe görmek huzurlu bir insan olacağına, sıkıntıların ve sorunların yakın zaman içinde ortadan kalkacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında plastik bebek görmek insanların takdirini kazanacağına, daha sonra iş hayatı içinde çok zor işler ile karşılaşıldığında aranan kişi olacağına ve bu sorunları da çözerek saygın bir mertebeye yükseleceğine, çok büyük kazançlar elde edeceğine, başarılı bir insan olacağına inanılır.

Kahve falında plastik bilezik görmek hak edilen helal bir malın ele geçeceğine, bazı talihsizliklerin yaşanması, sorunların çıkması ve uğranılan ihanet yüzünden güvensizlik duyulması sebebi ile başarısız olunacağına işarettir.

Kahve falında plastik diş görmek uzun yıllar boyunca çekeceğine, çok büyük üzüntüler yaşayacağına, zor zamanların geride kalacağına, yaşanan bir haksızlığın ya da bir yanlış anlaşılmanın ortadan kalkacağına, verilen kararların çok iyi haberler getireceğine inanılır.

Kahve falında plastik tas görmek kaçırılan bir fırsatın farklı bir teklif olarak tekrar yakalanacağına, sıkıntılarından ve sorunlarından bir nebze olsun uzaklaşacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında plastik kutu görmek en sıkıntılı ve korkutucu anda bile Allah’ın yardım edeceğine, uzun zamandan beri askıda kalmış olan işleri tamama erdireceğine rivayet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir