AnaSayfa / Genel / Kahve falında pişmiş hayvan eti görmek

Kahve falında pişmiş hayvan eti görmek

Kahve falında pişmiş hayvan eti görmek dostlarından aldığı destek ve sevilen biri olmasıyla da keyfinin son derece yerinde olacağına, işlerinin birer birer yoluna girmeye başlayacağına, başarısının ve mutluluğunun bir gün değil bir ömür süreceğine, uzun bir zaman boyunca üzerinde düşüneceği bir proje sayesinde büyük başarılara imza atacağına, dünya nimetlerinden fazlası ile nasipleneceğine, elinin bolluğa, bedeninin ve ruhunun da şifaya kavuşacağına, kişinin çevresinde ona yol gösterecek çok sayıda insan olacağına, eğer işsizse iş bulacağına, eğer yolcu ise kısa zamanda memleketine kavuşacağına, sağ salim yolculuğunu bitireceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında pişmiş hayvan eti gördüyseniz:

  • Çıkışlarındaki mantık hatasını anlatmaya çalışmanın faydasını göremeyebilirsiniz.

Kahve falında pişmiş hayvan eti görmek sorunlarının sona ereceğine, çok büyük kazançlar elde edeceğine, gelecek zamanlar için tasarruf yapacağına, huzurunu kaçıran ve rahatsız olmasına neden olan durumları düzelteceğine işarettir.

Kahve falında pişmiş hayvan kellesi görmek böylelikle sosyal ilişkilerinin de güçleneceğine ve psikolojik olarak rahatlayacağına, yardıma muhtaç insanlar için kullanacağına yorulmaktadır.

Kahve falında pişmiş hayvan kafası görmek yaptığı çalışmalardan ve girdiği işlerden çok büyük miktarda zararlara uğrayacağına, hayırlı ve iyi kalpli bir kısmet ile dünyaevine girileceğine yorulmaktadır.

Kahve falında pişmiş hayvan dili görmek mutluluğu ve huzuru tatmayı nasip edeceğine, kazancının umduğu gibi devam etmeyeceğine tabir olunur.

Kahve falında pişmiş et ve pilav görmek dertlerine derman bulacağına, hastalıklarının ilacını alacağına bu sayede hem ruhen hem de bedenen iyileşeceğine, haneden birinin evlilik yolunda adım atacağına tabir olunur.

Kahve falında pişmiş tavuk eti görmek hem toplumun hem de ailenin çok sevineceğine, uzun yıllar boyunca konuşulacağına, hayattan elini eteğini çekeceğine ve mutsuz olacağına işaret etmektedir.

Kahve falında pişmemiş kırmızı et görmek yokluk ve fakirlik göreceğine, emek verilen ve ter dökülen çalışmaların istenilen şekilde sonuçlanacağına, kar ve mutluluk getirecek projeler ortaya konacağına, hayırlı ve büyük kazançlar elde edileceğine inanılır.

Kahve falında pişmiş inek eti yemek yeteri kadar kazanç elde ettikten kendi işini kurmak için adım atacağına, keyfin ve ağız tadının kaçacağına delalet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir