AnaSayfa / Genel / Kahve falında pişmiş ekmek vermek

Kahve falında pişmiş ekmek vermek

Kahve falında pişmiş ekmek vermek işlerinde kısa bir süre içinde çok büyük kazanç sağlayacağına, hayallerinden günbegün daha da uzaklaşacağına, sevdiği kişilerin sırt çevireceğine, şanssızlıkla boğuşacağı bir iş hayatına sahip olacağına ve eşler ya da sevgililer arasına kırgınlık ve uzun bir ayrılık süreci gireceğine, çok başarılı atılımlar yapılacağına ve hayırlı ve çok bereketli işler yapılacakken çok pişman olunabilecek hatalar yapılacağına, alışveriş yapacağına, fikirlerinin herkes tarafından kabul edileceğine, büyük kayıplara uğrayacağına, yarar sağlamayacağına inanılır.

Kahve falında pişmiş ekmek vermek gördüyseniz:

  • Saldırgan olabilirsiniz.

Kahve falında ekmek arası pişmiş et yemek çok büyük üzüntüler yaşanmasına sebep olacağına, üzüntülerin yerini sevince ve mutluluğa bırakacağına işaret etmektedir.

Kahve falında pişmiş sıcak ekmek sorunlarını yakın bir zaman içinde çözeceğine ve çok başarılı işlere imza atacağına, kendi işlerini çok iyi bir seviyeye getiren fal sahibinin başka insanların da yardımına koşacağına, böylece diğer insanların da dileklerini gerçekleştirmek için yardım edeceğine alamet etmektedir.

Kahve falında fırında pişmiş ekmek görmek çok güzel şeyler ile karşılaşıp yeni yerlere gidip yeni işlere gireceğine ve çok daha huzurlu bir insan olacağına, kendisini kötüleyen ve çekemeyen insanlar yüzünden büyük bir sıkıntı çekeceğine rivayet eder.

Kahve falında pişmiş ev ekmeği görmek maddi olarak çok ileri düzeye geleceğine, hayatının da güzellikler içinde geçeceğine delalet etmektedir.

Kahve falında taze pişmiş ekmek görmek çalıştığı işte yüklü bir zam alınacağına, hayırlı bir şekilde başlayan işlerin zarar verici bir hale geleceğine alamet etmektedir.

Kahve falında yeni pişmiş ekmek yemek omuzlarındaki yükün giderek ağırlaşmasıyla hayat enerjisinin düşeceğine, kendisini mutsuz ve yetersiz hissetmeye başlayacağına, hanedeki ve işyerindeki bereketin azalacağına alamet etmektedir.

Kahve falında pişmiş et ve ekmek yemek çare aramasına rağmen bir türlü çare bulamayacağına ve üzüntüden ötürü daha da kötü duruma düşeceğine, üzüntülerin mutluluğa dönüşeceğine yorulmaktadır.

Kahve falında pişmiş ekmek vermek azimle ve sabırla çalışarak işlerini çok iyi bir düzeye taşıyacağına, elinin bolluk ve bereket göreceğine, yokluğunun çilesinin, zahmetinin ve hastalığının da son bulacağına inanılır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir