AnaSayfa / Genel / Kahve falında pişmiş balık dağıtmak

Kahve falında pişmiş balık dağıtmak

Kahve falında pişmiş balık dağıtmak bekleyişinin kazanacaklarına ve sahip olacaklarına değeceğine, hiçbir zaman yüksek bir mevkiye gelemeyeceğine, yeni kararlar alıp, yeni başlangıçlar yapacağına, maddi ve manevi olarak büyük bir boşluğa düşüleceğine, eşler arasında günden güne daha büyük kavgalar yaşanacağına, ister istemez moral bozukluğu yaşanacağına, hayırlı ve güzel haberler alınacağına, sıkıntılı bekleyişlerin sona ereceğine, huzurunun ve mutluluğunun da azalacağına, maddi ve manevi olarak gücünü kaybedeceğine, ağız tadından ve neşesinden de olacağına işaret eder.

Kahve falında pişmiş balık dağıtmak gördüyseniz:

  • Olayların kontrol dışına çıkmasına izin vermemelisiniz.

Kahve falında pişmiş balık dağıtmak hayırlı bir kısmetle tanışacağına, yaşamının tazeleneceğine tabir olunur.

Kahve falında pişmiş hamur dağıtmak iş sahipleri tarafından büyük ilgi göreceğine bu sayede de iş üstüne iş teklifi alacağına, içindeki sıkıntıdan, kuruntudan ve korkudan kurtulacağına, rahat edeceğine alamet eder.

Kahve falında balık pişirip dağıtmak yaşamı boyunca niyetini ve kalbini bozmadan hareket ettiği için her işinin rast gideceğine, eğitimle ilgili olarak çok büyük bir karar verileceğine, sözleri tutulacağına işaret eder.

Kahve falında balık dağıtmak çok büyük işlere girişip hepsinden alnının akı ile çıkacağına, çok büyük miktarda kazanç getireceğine delalet eder.

Kahve falında pişmiş balık ikram etmek emeklerinin karşılıksız kalmayacağına, yanlış anlaşılacağına inanılır.

Kahve falında fırında pişmiş balık görmek işinin gücünün yaver gideceğine, sevdiği birini kırmaya delalettir.

Kahve falında pişmiş balık eti yemek yaşadığı sorunların kısa zamanda ortadan kalkacağına, sevdiği kişiler ile çok mutlu olacağına ve işlerinin yakında biteceğine, beklentilerin boşa çıkmayacağına, para ve burs konusunda dede ya da amcadan yani baba tarafından bir akrabadan destek alınacağına ve murada erileceğine delalet eder.

Kahve falında pişmiş yılan balığı görmek zarar gördüğü insanlarla hesaplaşacağına, kıskanan kişiler tarafından çok kötü durumlara ve çeşitli sıkıntılara düşürüleceğine yorulmaktadır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir