AnaSayfa / Genel / Kahve falında pişmemiş kebap görmek

Kahve falında pişmemiş kebap görmek

Kahve falında pişmemiş kebap görmek etrafındaki bazı kişilerden çok büyük ihanetler göreceğine, insanlarla sıcak ilişkiler içerisinde olacağına, kendisi için çok yardım etmiş ve hala yardım  eden birisine bir sürpriz yapılacağına ve bu sayede mutu edileceğine, hiçbir eksiğinin kalmayacağına, kalabalık bir eğlence mekânında keyifli ve zevkli vakit geçireceğine, çalışmalarının meyvelerini rahata kavuşarak toplayacağına, kısmetinin ve talihinin açılacağına, verilen emeğin boşa çıkmayacağına, hayırlı ve güzel günlerin yakında olduğuna, büyük kazançlar elde edileceğine, aşama kaydedeceğine yeni fırsatlar elde edeceğine, elini attığı her işten alnının akıl ile çıkacağına, her işini sorunsuz şekilde yani kolaylıkla halledeceğine, işlerinde büyük başarılar ve hayırlı kazançlar elde edeceğine inanılır.

Kahve falında pişmemiş kebap gördüyseniz:

  • Belli başlı girişimlerinizin geri dönüşleri başlıyor.Alınan sinyalleri tamamıyla anlayana kadar yavaşlamalısınız.

Kahve falında pişmemiş kebap görmek neşesinin, huzurunun ve ağız tadının kaçacağına, çalışmaların büyük başarı ve kazanç getireceğine yorulur.

Kahve falında pişmiş kebap görmek kendisiyle aynı duruma düşmüş kişilere yardım edeceğine ve onları koruyup kollayacağına, iş konusunda  destek olunan bir kişiden ihanet görüleceğine işaret eder.

Kahve falında pişmiş kebap yemek işlerinin yoluna gireceğine, gelirinin çoğalacağına, maddi olarak çok büyük sıkıntılar çekileceğine, bu sıkıntıların ve sorunların çözümü için bir kişiden yüklü miktarda borç para alınacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında ciğer kebabı görmek sorunlarından ve sıkıntılarından kurtulacağına, çektiği eziyetle baş başa kalacağına işaret eder.

Kahve falında patlıcanlı kebap yemek fal sahibinin hayatında her daim şansın, kısmetin ve bereketin hüküm süreceğine, sevilen kişilerle bir seyahate çıkılacağına rivayet eder.

Kahve falında kıyma kebabı görmek refah düzeyinin düşmesine neden olacak yollara gireceğine ve bunun bedelini de fakirliğe ve yokluğa düşerek ödemek zorunda kalacağına, içine düştüğü karamsarlıktan kurtaracağına ve maddi olarak da büyük destek vereceğine işaret etmektedir.

Kahve falında kuzu kebabı görmek sıkıntı çektiği konularda sevdiği kişilerden yardım alarak işlerini yoluna sokacağına, çok daha iyi koşullara sahip olacağına yorulmaktadır.

Kahve falında et kebabı yemek istenen şeylerin gittikçe daha büyük zarar vereceğine, kötü günleri geride bırakacağına yorulur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir