AnaSayfa / Genel / Kahve falında pırlanta taşları görmek

Kahve falında pırlanta taşları görmek

Kahve falında pırlanta taşları görmek haramdan uzak durup, Allah’a dua edeceğine, bir sebeple çok büyük zarar edileceğine, bir süre sonra tüm alın terinin karşılığını en iyi şekilde alacağına, daha sonra bu kişiden birkaç kez özür dileneceğine, sorun yaşanan bazı konuların çok kazançlı bir şekilde ortadan kaldırılacağına, etrafındaki insanlardan destek görmeyeceğine, bu yüzden çok büyük maddi bir zarara uğrayacağına, bir süre bu durumun devam edeceğine ancak daha sonra yaşanacak olan bazı güzel gelişmeler sayesinde sorunların çözüm bulacağına, işlerin her geçen gün daha iyi olacağına tabir olunur.

Kahve falında pırlanta taşları gördüyseniz:

  • İş hayatında bazı aksaklıklara neden olacak tutumlar gösterebilirsiniz.

Kahve falında tek taş pırlanta almak derin bir oh çekip güzel günlere kavuşacağına, sıkıntı veren bir tanıdığından veya arkadaşından uzaklaşacağına işaret eder.

Kahve falında pırlanta taşı kaybetmek sevdiği kişilerin sorunlarının zaman içinde sona ereceğine, yeni bir şehre yerleşileceğine işaret etmektedir.

Kahve falında pırlanta tek taş görmek sıkıntılı durumların yakın zaman içinde son bulacağına, huzursuzluk ve endişe gibi durumların ortadan kalkacağına, uzun zaman önce yaşanmış kötü bir olaydan ötürü ortaya çıkan zararların telafi edileceğine, işlerini çok hayırlı bir şekilde yoluna sokacağına delalet etmektedir.

Kahve falında pırlanta taş görmek yaşanan sıkıntıların verilecek olan büyük bir mücadele sonucu ortadan kalkacağına, etrafındaki insanlardan gereken desteği göremeyeceğine yorulur.

Kahve falında pırlanta tek taş yüzük görmek bir anda büyük bir borç batağının ortasına düşüleceğine, mal varlığının neredeyse eriyeceğine, yaşanacak üzüntü ve stresten ötürü sağlık sorunları ile uğraşılacağına, evi olmayan ya da aşırı yoksul şekilde yaşayan kimselere düzenli olarak yardımda bulunacağına yorulur.

Kahve falında tek taş pırlanta görmek uzun süre boyunca kendisini işine adadığı için sorunlu bir hayat yaşayacağına, ekmeğin kesileceğine delalettir.

Kahve falında pırlanta taşlar görmek işleri yoluna sokacağına, kötü niyet besleyen bir komşuyla ilişkilerin kesileceğine, yaşanan rahatsızlığın geçeceğine, mutlu olunacağına alamet etmektedir.

Kahve falında tek taş pırlanta yüzük taktığını görmek beklenmeyen yerden gelecek yardımlara, yüzün güleceğine rivayet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir