AnaSayfa / Genel / Kahve falında pirinç pilavı görmek

Kahve falında pirinç pilavı görmek

Kahve falında pirinç pilavı görmek hayatında çok sevdiği ve değer verdiği kişilerle bazı işlere gireceğine, büyük umutlarla girilen bir işin sorunlarla devam edeceğine, kendisini üzen ve kıran durumlardan kısmen de olsa kurtulacağına, çok büyük mutluluklar yaşayacağına ve hiç yapmadığı bir işe girerek kendisini deneyeceğine, Allah’ın sevgisini kazanacağına, yaptığı işlerde her zaman zirveye oynayacağına, dinlenmek için zaman yaratılmazsa bir süre sonra vücudun iflas edeceğine, ortaya çıkan sıkıntılar yüzünden büyük üzüntüler yaşayacağına, her işinin daha kötü bir duruma düşeceğine, dualarının ve dileklerinin karşılık bulacağına bu sayede hayatının düzelmeye başlayacağına, moralinin yerine geleceğine delalet eder.

Kahve falında pirinç pilavı gördüyseniz:

  • Bazı konularda farklı şekilde ilerlemek konusunda istekli olabilirsiniz.

Kahve falında şehriyeli pirinç pilavı görmek hayallerine kavuşmak için elinden gelen her şeyi yapacağına, maddi gücünü kaybedeceğine delalet etmektedir.

Kahve falında pirinç pilavı pişirdiğini görmek dertlerin biteceğine, büyük bir iş için bir ortaklık kurulacağına, kardeşler arasındaki tartışmaların biteceğine ve eşleri birbirine düşürmeye çalışan kişilerin haneden uzaklaştırılacağına yorulur.

Kahve falında başkasının pirinç pilavı yediğini görmek eline geçecek olan imkânlar sayesinde çok daha iyi işlere ve çalışmalara imza atacağına ve daha iyi yerlere terfi edileceğine, gönülsüzce bir yere gideceğinize rivayet eder.

Kahve falında pirinç pilavı yediğini görmek işlerin de yolunda gideceğine, mal ve mülk konusunda çok hayırlı durumlar ile karşılaşacağına delalettir.

Kahve falında kurtlu pirinç pilavı yemek dost ya da akrabalar sayesinde bertaraf edileceğine ve asabın bozulmasına sebep olan kişilerin hayattan çıkarılacağına, karşılaşacağı her türlü haksızlıkla ömrünün sonuna kadar mücadele edeceğine inanılır.

Kahve falında pirinç pilavı istemek kişinin mutlu olmasını sağlayacak fırsatlar elde edeceğine, ne kadar bunalırsa bunalsın, yine de güzel, küçük haberler alarak dayanma gücünü artıracağına yorulmaktadır.

Kahve falında pirinç pilavı yiyen birini görmek daha iyi biri olmak için gayret sarf edeceğine, işlerin çok iyiye gideceğine işaret eder.

Kahve falında pirinç pilavı pişirmek aile hayatındaki tartışmaların bu insanlar sayesinde biteceğine, kırılan kalplerin tekrar barışacağına rivayet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir