AnaSayfa / Genel / Kahve falında piramitleri görmek

Kahve falında piramitleri görmek

Kahve falında piramitleri görmek daha önce hiç meyil etmediği bazı işlere girişeceğine, var olan hastalıklarının şifa bulacağına, sorunlu ve sıkıntılı dönemlerden geçeceğine, dost ya da akrabalardan biri sayesinde atlatılacağına ve rahata erileceğine, deneyimleri ile yeni personellere yön vereceğine, kendisi ile birlikte birçok insan için ekmek kapısı olacak bir işe gireceğine ve mutlu ve huzurlu bir aile yaşantısına sahip olacağına, azap çektiğine, başına uğursuzluklar geleceğine, kara ve kötü günlerin kapısını çalacağına, bol kazançlı günler geçireceğine, verdiği sözleri tutacağına, yaşanan kötü durumların kısa sürede düzeleceğine delalet etmektedir.

Kahve falında piramitleri gördüyseniz:

  • Aksine çevrenizdekilerin antipatisini kazanırsınız.

Kahve falında piramitleri görmek pek çok iş fırsatının ayağına geleceğine, aile içinde bir süre ağız tadının olmayacağına tabir olunur.

Kahve falında piramit görmek bir sebeple kendisine sıkıntı veren durumlardan kurtulması ve rahat hareket edebilmesi için bazı atılımlarda bulunacağına, bu atılımların kendisini çok sıkıntılı durumlardan kurtaracağına ve büyük bir değişim geçireceği bir döneme gireceğine, tüm parasını kaybedeceğine, mali gücünü yitireceğine, geçim sıkıntısına katlanmak zorunda kalacağına işaret etmektedir.

Kahve falında piramit yapmak farklı iş alanlarına yöneleceğine, büyük kazanç elde edileceğine yorulmaktadır.

Kahve falında mısır piramidi görmek zahmeti işlerin kolaylaşacağına, ele geçen fırsatların hayır getireceğine delalet etmektedir.

Kahve falında piramite girmek sıkıntıların ve sorunların daha da artacağına, maddi açıdan büyük sıkıntılar çekilecek bir döneme girileceğine, çok büyük sorunlar yaşayabileceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında mısır piramitlerini görmek büyük başarıla kazanacağına, başarılı ve kazançlı çalışmalara vesile olacak bazı işlere gireceğine, sevdiği bazı kişiler ile çok büyük çalışmalar gerçekleştireceğine, aile hayatında çok güzel ve hayırlı olaylar ile karşılaşacağına yorulmaktadır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir