AnaSayfa / Genel / Kahve falında mısır piramitlerini görmek

Kahve falında mısır piramitlerini görmek

Kahve falında mısır piramitlerini görmek ortaya çıkan sorunların saklanamayacak kadar büyüyeceğine, sevinçli ve müjdeli haberler alınacağına, maddi ve manevi olarak rahat edileceğine, gidilen yolda toplumun tanıdığı ve takip ettiği bir kişi olunacağına ve karlı bir işe girileceğine, ancak verilen çabaara rağmen bir türlü ilerleme kaydedilemeyeceğine, bu yüzden yeni bir yola başvurulacağına, onlardan taraf hayır göreceğine ve afiyette olacağına, hayırlı kısmetler ile tanışıp gönül işlerine devam edileceğine, tüm sorunların bu sayede teker teker sona ereceğine, haneyi bolluk ve bereketin kaplayacağına, çok sevdiği ve değer verdiği bir kişi ile evlilik yoluna gireceğine, hayattan aldığı zevkin ve keyfin de artmasına vesile olacağına tabir olunur.

Kahve falında mısır piramitlerini gördüyseniz:

  • Türlü manevrayla sizi yönlendirmek veya oyun dışı bırakmak isteyen bir kişiye aynı zeki hamleyle yaklaşmanız gerekebilir.

Kahve falında mısır piramitlerini görmek hem kendisini yenilemeye çalışacağına hem de çok daha sosyal bir kişi olup iş hayatı ve aile hayatı içinde hergün biraz daha fazla hissettiği baskılardan ve sıkıntılardan biraz olsun kurtulmaya çalışacağına, daha büyük kazançlar elde edileceğine ve her zamankinden daha iyi projeler ortaya konacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında mısır piramidi görmek yol yordam öğretileceğine, hayatında yeni ufuklar açacağına, hiç bilmediği ve daha önce görmediği alanlara ve yerlere sürükleyeceğine yorulmaktadır.

Kahve falında piramitleri görmek çok mutlu olacağı günler geçireceğine, hidayete ereceğine, alim ve bilge kişi mertebesine geleceğine, bu sayede insanlar tarafından itibar göreceğine ve kendisinden akıl danışılan insan durumunda olacağına alamet eder.

Kahve falında piramit görmek bir sebeple gergin ve stresli günler geçireceğine, rakiplerin üzüleceğine, yapılan işte türlü zorluklarla karşılaşılacağına işaret etmektedir.

Kahve falında piramit yapmak şeref ve rütbeye, o kişilerden güzel sözler duyulacağına ve jestler görüleceğine işaret etmektedir.

Kahve falında piramite girmek daha önce hiç görülmedik bazı işlere imza atacağına, alacağı sevinçli haberlerle günden güne daha da mutlu olacağına işarettir.

Kahve falında mısır koçanı yemek atacağı hayırlı adımlar ve vereceği kararlar sayesinde çok mutlu ve güzel günler göreceğine, hayallerine ve beklentilerine kavuşacağına delalet eder.

Kahve falında mısır patlaması yemek maddi olarak büyük bir zarar görüleceğine, elinden bir şey gelmediği halde kendisini suçlayacağına delalet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir