AnaSayfa / Genel / Kahve falında pir görmek

Kahve falında pir görmek

Kahve falında pir görmek kötü giden bir projenin başına geçirileceğine, ardından alınacak kararlar ve atılacak adımlar sayesinde projenin ayağa kaldırılacağına, malının ve parasının eksilmeyeceğine, kazancın daha da artacağına, sağlık sorunlarının sona ereceğine, bir türlü ödeyemediği borçlarını yakında ödeyeceğine, aksiliklerle, başarısızlıklarla ve engellerle karşılaşmayacağına, ağız tadına kavuşacağına, sayfiye bir yerde kafa dinleyip, kendisi ile baş başa kalacağına, sorunsuz, sakin ve huzurlu günler geçireceğine işaret etmektedir.

Kahve falında pir gördüyseniz:

  • İkili ilişkiler açısından pek çok farklı yöne çekilebilirsiniz.

Kahve falında piri reisi görmek kendisini kurtuluşa götüreceğine, işlerindeki verimin her geçen gün daha fazla artacağına, kişinin sadece kazancının değil aynı zamanda rütbesinin de yükseleceğine delalettir.

Kahve falında pir sultan görmek sorunlarına bir yenisinin daha ekleneceğine, sorunlu bir şekilde başlayan işlerin yoluna girip çok büyük miktarlarda para kazandırmaya başlayacağına delalet etmektedir.

Kahve falında pir sultan abdalı görmek kendine olan inancının, kişiyi hayal kırıklığına uğratmayacağına, işlerinin kapanacağına tabir olunur.

Kahve falında pir görmek elini attığı hiçbir işte başarı kaydedemeyip, başkalarının gözünde gülünç durumlara düşeceğine, kimseden korkmayacağına işaret eder.

Kahve falında piranha görmek maddi olarak tükenme noktasına gelineceğine, rahatsızlıklarla boğuşulacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında pir sultan abdal görmek atılan adımlar sayesinde çok büyük başarılar ve kazançlar elde edileceğine, hayal edilen ve üzerinde çok düşünülen bir işin hayırlı gelişmelere vesile olacağına, yaşanacak hastalıklara ve diğer sorunlara birlikte göğüs gereceklerine ve aşk dolu olan kalplerinin bir ömür boyu sadece birbirleri için atacağına yorulmaktadır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir