AnaSayfa / Genel / Kahve falında piknikte olmak

Kahve falında piknikte olmak

Kahve falında piknikte olmak üzüntülerin son bulacağına ve sorunların ve sıkıntıların sona ereceğine, gönlünce bir hayat süreceğine, kişinin moraline, sağlığına ve huzuruna kavuşacağına, başarılı olacağına, zorluklarını aşmayı bileceğine, ondan mümkün mertebe en doğru şekilde faydalanacağına, rahatlığa erileceğine, işlerinin yolunda gideceğine, eşi ve çocukları ile ağız tadı ve iyi geçim içinde olacağına, yaşamı boyunca niyetini ve kalbini bozmadan hareket ettiği için her işinin rast gideceğine, hem maddi açıdan hem de çevre açısından çok büyük bir güç elde edeceğine, bu gücü sıkıntıların ve sorunların çok hızlı ve sorunsuz bir şekilde çözülmesi için kullanacağına işaret eder.

Kahve falında piknikte olmak gördüyseniz:

  • Paranızı bahsettiğiniz konulara yatırabilir veya harcayabilirsiniz.

Kahve falında sevgiliyle piknik yaptığını görmek daha önce yaptığı bazı çalışmaların devamını getirmeye çalışacağına, eğer başarılı olursa çok büyük kazanç elde edeceğine, iyi markalardan giyinmekten ve tatillere gitmekten geri kalmayacağına alamet eder.

Kahve falında arabayla pikniğe gitmek devletle ve mahkemelerle başının derde gireceğine, atılacak adımlar sayesinde çok büyük başarılar ve kazançlar elde edeceğine, sıkıntılarından ve sorunlarından kurtulacağına rivayet eder.

Kahve falında mezarlıkta piknik yapmak Allah’ın lütuflarına ereceğine, evlenme yolunda adım atacağına alamet etmektedir.

Kahve falında kendini piknikte görmek eline büyük paralar geçeceğine ve önemli yatırımlar yapıp, dünyevi hayatını garanti altına alacağına, ailesini kaybedeceğine, işlerinin sonuna gelip iflas edeceğine ve bir daha toparlanamayacağına işarettir.

Kahve falında piknik sepeti görmek uzun süredir olmadığı kadar eğleneceğine ve daha sık sosyal ortamlarda bulunma kararı alacağına, mutluluk, sevinç ve neşe verecek müjdeli bir haberin geleceğine tabir olunur.

Kahve falında gece piknik yapmak çok hayırlı gelişmeler ile karşılaşılacağına, yakın bir arkadaşın vesilesi ile bir işe girileceğine işaret etmektedir.

Kahve falında piknik yapanları görmek kendine olan inancını ve gelecekle ilgili beklentilerini kaybedeceğine, yeni bir haneye sahip olunacağına delalet eder.

Kahve falında ailecek piknik yapmak hayallere kısa zaman içinde kavuşulacağına, neşesinin ve ağız tadının kaçacağına rivayet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir