AnaSayfa / Genel / Kahve falında kendini piknikte görmek

Kahve falında kendini piknikte görmek

Kahve falında kendini piknikte görmek vefasızlık ve nankörlük göreceğine bu nedenle üzülüp hastalanacağına, kalbini kırdığı, hata yaptığı insanlardan af dileyeceğine ve helallik alacağına, şansın önünün kesileceğine, yeteneklerini geliştirmeye, yeni çalışmalar ve alınmış olan borçların ödenmesi için çok büyük bir azimle çalışılacağına ve iş dünyasında çok iyi bir konuma getirileceğine, kazancının da azalacağına, hayırlı bir haber alınacağına, rakipleri tarafından her zaman kıskanılacağına yorulmaktadır.

Kahve falında kendini piknikte gördüyseniz:

  • Kulaktan dolma bilgilere dayalı kararlar almamalısınız.

Kahve falında piknik masası görmek kazancının yakın zamanda artış göstereceğine, elinde bulunan imkânlar sayesinde çok iyi yerlere geleceğine,  sevdiği kişilerin hayır duasını alacağına, maddi gücünü yitireceğine bu nedenle de çok kötü günler geçirmek zorunda kalacağına delalettir.

Kahve falında pikniğe gidememek özellikle maddi konularda kişinin çaresiz hissedeceği durumlar yaşamak zorunda kalacağına, geçim sıkıntısına düşmeyeceğine, dünya nimetlerinin hiç birinden mahrum kalmayacağına delalet eder.

Kahve falında arkadaşlarla piknik yapmak fakirleşeceğine, bir süre maddi sıkıntılar yaşayacağına, ancak bu durumlardan en az zarar ve sorun ile kurtulmak için çok akıllıca ve çok dikkatli adımlar atması gerektiğine, bu şekilde davranıp sükûnetini korursa eğer herşeyin yoluna gireceğine tabir olunur.

Kahve falında piknik alanı görmek kendisine ve ailesine yetecek kadar para sahibi olarak yaşayacağına, sevdiği kişiler ile çok büyük mutluluklar yaşayacağına, işlerinin yoluna gireceğine işarettir.

Kahve falında sevdiğinle piknik yapmak borçların kapanacağına, ele geçen fırsatların istendği şekilde değerlendirilememesinden ötürü büyük bir sıkıntı içine girileceğine, kırgınlık yaşanacağına alamet eder.

Kahve falında deniz kenarında piknik yapmak hastalıklarını yeneceğine, borçlarını ödeyeceğine, kendisini mutsuz eden kişilerden ve olaylardan uzak duracağına, huzur ve sakinliğin yerini, kavgaların ve anlaşmazlıkların alacağına işaret eder.

Kahve falında piknik tüpünün patladığını görmek üzüntülerin sevince dönüşeceğine ve hastalıkların son bulacağına, yarattığı farklılığı kullanarak işlerini çok iyi bir noktaya getireceğine, sıkıntılarından ve sorunlarından büyük bir azim gösterisi sayesinde kurtulacağına alamet eder.

Kahve falında yeşillikte piknik yapmak ardından yeni bir işe gireceğine, yaşadığı sağlık sorununun tedavi edileceğine, yaşadığı bir hayal kırıklığını telafi edeceğine, dertlerinden ve sorunlarından kurtulacağına, vefa göstereceğine inanılır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir