AnaSayfa / Genel / Kahve falında piknik yaptığını görmek

Kahve falında piknik yaptığını görmek

Kahve falında piknik yaptığını görmek başarısızlığa düşeceğine, yaşanan bütün sorunların ve tartışmaların yakın zaman içinde son bulacağına, daha sonra yolda karşısına çıkacak bazı engellerden ötürü tökezleyeceğine, onlar sayesinde rızıktan ve kazançtan yana daha fazlasıyla nasipleneceğine ve kolay yaşamak için gerekli olan tüm koşullara sahip olacağına, çevresinin kalabalıklaşacağına ve sosyal ilişkilerinin de daha canlı ve daha güçlü hale geleceğine, yapılan hatalar yüzünden çok büyük üzüntü duyulacağına, kişinin anne ve babasının henüz hayattalarken çocukları arasında mal paylaşımı yapacaklarına ve fal sahibinin bir anda elinin bollaşıp borçlarından kurtulacağına, yakın bir zaman içinde tanışılacak bir kişi ile dünyaevine girileceğine yorulur.

Kahve falında piknik yaptığını gördüyseniz:

  • Yeni atılımlar sizi oldukça zor durumlara sokabilir.

Kahve falında sevgiliyle pikniğe gitmek dostların kişiye verdiği öğütlerin kulak ardı edilmesinden ötürü istenilen hedeflere ulaşmakta zorluk çekileceğine, kısmetinin kendinden yana olacağına, yüzünün güleceğine tabir olunur.

Kahve falında kalabalık pikniğe gitmek doğa, yaşam, ailesi ve sevdikleri ile büyük bir uyum içinde olacağına, özellikle uzun zamanlar kişinin el açıp dua ettiği, olması için Allah’a yalvardığı bir işin gerçek olacağına alamet eder.

Kahve falında pikniğe gitmek için hazırlanmak acılarını dindireceğine, yakın bir arkadaşın yaptığı bir hatanın kısa zaman içinde telafi edileceğine delalet eder.

Kahve falında deniz kıyısında piknik yapmak gireceği bir işten ötürü çok büyük bir üzüntü yaşayacağına ve aklına gelmeyecek kadar büyük miktarda zarar edeceğine, bereketin ve verimin hâkim olacağına alamet etmektedir.

Kahve falında piknik masası görmek kendisini çok büyük sorunlar ile boğuşurken bulacağına, iş hayatında yaşadığı sıkıntıyı ister istemez ailesine de yansıtacağına, çok hatalı çalışmalara gireceğine yorulmaktadır.

Kahve falında pikniğe hazırlanmak bilgisine ve becerisine güvenmediği işlere kalkışmayacağına ve üstesinden gelemeyeceği sorumlulukların altına girmeyeceğine, eğitim konusunda kötü bir haber alınacağına, yapılan işte geriye düşüleceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında sevdiğinle piknik yapmak dünyevi olandan ayrılıp ahirete yönelmesine, sıkıntılarının sona ereceğine, işlerinde büyük kazançlar elde edeceğine, yakın zamanda rahat edeceğine, kendisi için en uygun kararları vereceğine ve Allah’ın izni ile girdiği işlerde yenilgiye uğramayacağına alamet eder.

Kahve falında denizde piknik yapmak insanları imana getirmek ve ibadete çağırmak için çalışacağına, onunla birlikte uzun soluklu olacak bir aile hayatının ilk adımlarının atılacağına delalet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir