Kahve falında pikap sürmek

Kahve falında pikap sürmek kısa süre içinde yüksek bir mevkiye terfi edeceğine, yepyeni projelerle uğraşacağına, kural tanımadan, insanların öğütlerini dinlemeden yaşanacağına, kısa süreli olarak başlayan sorunların daha da uzamasına sebep olacağına, umut bağladığı ve varını yoğunu satarak sermaye yaptığı işlerden yana beklediği başarıyı yakalayacağına, borçları olanların maddi olarak ellerinin genişleyeceği ve tüm para sıkıntılarının sona ereceğine, tutarsız ve haksız bazı olaylar yüzünden aile bireyleri arasında bazı sorunların ve kırgınlıkların yaşanacağına, hastalıkların yakınına uğramayacağına rivayet eder.

Kahve falında pikap sürmek gördüyseniz:

  • Aslında amacınızı saptayamadığınız için aşırıya kaçmaya eğilimlisiniz.

Kahve falında pikap sürmek ilim irfan sahibi kişiler ile dost olacağına, yardım edilen insanlardan hayır duaları alacağına ve fal sahibinin sırtının hiçbir zaman yere gelmeyeceğine, işlerin kötü gidişatının tersine döneceğine işaret eder.

Kahve falında pikap araba görmek tecrübe sahibi olacağına, oturmuş karakteri ve anlayışa sahip olmasıyla aile hayatını kolaylaştıracağına inanılır.

Kahve falında pikap dinlemek işlerin çok büyük kazanç sağlayacağına, yaşanacak bir sağlık sorununun kısa süre içinde çözüme kavuşacağına ve ferah bir döneme girileceğine, karşısına aşamayacağı zorlukların çıkmayacağına yorulmaktadır.

Kahve falında pikaba binmek zorluk çekilen bir dönemin geride kalacağına, çıkacağı bir yolculuktan büyük bir sorunla döneceğine, kardeşlerden birinin canını sıkan bir olayın daha kötü bir hal alacağına delalettir.

Kahve falında pikap kullanmak sırtının yere gelmeyeceğine, işlerinin azalacağına fal sahibinin de böylece sevdikleri ile daha çok vakit geçirme olanağı elde edeceğine işarettir.

Kahve falında pikap görmek çok başarılı adımlar atacağına, maddi ve manevi olarak çok büyük ilerleme kaydedileceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında akşam araba sürmek hayırlı bir iş için sevilen bir kişiden yardım istenmesine rağmen amaca ulaşılamayacağına, arkadaşının çok üzücü bir duruma düşmesine ve zarar görmesine engel olacağına alamet eder.

Kahve falında denizde tekne sürmek kendisini üzen kişileri hayatından çıkartacağına, aile büyüklerinden biri sayesinde başın belaya girmekten kurtulacağına, eldeki imkanlardan ötürü sürekli Allah’a şükür edileceğine rivayet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir