AnaSayfa / Genel / Kahve falında pideciye gitmek

Kahve falında pideciye gitmek

Kahve falında pideciye gitmek küçük bir sorunun daha fazla büyümeden sona erdirileceğine, yaşanan kötü olayların çok yakın bir zaman içinde düzeleceğine, çok büyük bir mutluluk yaşayacağına, üzüntülerin son bulacağına ve sorunların ve sıkıntıların sona ereceğine, üzülmesine neden olacak haberler alacağına ve olaylar yaşayacağına, maddi ve manevi olarak çok büyük zararlar edeceğine, asık yüzlerin güleceğine ve fakir fukaranın doyacağına, alacağı destek ile sorunlarından kurtulacağına, zor günlerin geride kalacağına ve endişelerin biteceğine işaret etmektedir.

Kahve falında pideciye gitmek gördüyseniz:

  • Kendinize iyi davranın.

Kahve falında pideciye gitmek hayırlı bir haber alınacağına, endişe duyulan çeşitli durumlara düşüleceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında pişmiş pide görmek çok hayırlı ve mutlu günler göreceğine ve başının sıkışmasına sebep olan olaylardan en kısa zamanda kurtulacağına, kazancın gittikçe azalacağına işarettir.

Kahve falında kıymalı pide yedirmek sağlık sorunlarının sona ereceğine, can ve mal güvenliğini kaybedeceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında ramazan pidesi görmek iş hayatında çok büyük projeler gerçekleştirileceğine, bunun aile hayatına da olumlu şekilde yansıyacağına ve bu durumun da kendisine bol mutluluk getireceğine yorulmaktadır.

Kahve falında pide satmak bundan sonra başına gelebilecek hiçbir olaydan ötürü isyan etmeyeceğine ve olaylara daha farklı ve olumlu bir bakış açısı takınacağına, işlerinin çoğalacağına işarettir.

Kahve falında fırında pide görmek doyasıya hasret gidereceğine, bol muhabbette olacağına, bir sebeple büyük bir hayalkırıklığı yaşanacağına, çalışmalarda bazı hatalarla karşılaşılacağına, mutlu başlayan bir birlikteliğin tartışmalı bir şekilde biteceğine inanılır.

Kahve falında kıymalı pide dağıtmak arkasından her zaman güzel şeyler söyleyeceğine, işinin gücünün rast gideceğine, kazancının artacağına tabir olunur.

Kahve falında çok pide görmek çalışma hayatı içinde bilgi ve tecrübe sahibi olarak işlere liderlik edileceğine, ancak gerçeğin ortaya çıkmasıyla birlikte herkesin özür dileyeceğine tabir olunur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir