AnaSayfa / Genel / Kahve falında pide hamuru görmek

Kahve falında pide hamuru görmek

Kahve falında pide hamuru görmek fal sahibi erkekse şansının açılacağına, aile hayatında çok güzel günlerin yaşanacağına, uzun bir zamandan beri çektiği sıkıntıların yakında biteceğine, sevdiği kişiler ile mutlu bir hayata merhaba diyeceğine ve uzun yıllar boyunca sağlıklı ve mutlu bir şekilde yaşayacağına, kendisine güveninin azalması ile beraber iş hayatında da sıkıntılar yaşayacağına, mutlu ve huzurlu hissedeceğine, yeni arkadaşlıklar kuracağına, sorunlarının çözüleceğine, işlerinin hal yoluna gireceğine, elinin bollaşacağına, sevdiği kişilerden birinin yaptığı büyük bir hata yüzünden başının çok ağrıyacağına işaret eder.

Kahve falında pide hamuru gördüyseniz:

  • Hareketliliğiniz oldukça düşecek.

Kahve falında pide hamuru görmek verimi ve başarıyı yakalayacağına, hayat içinde güzel ve mutlu yaşanacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında tahinli pide yemek fal sahibinin, şansının yaver gitmesi ile çok büyük kazanç elde edeceğine, sıkıntılarından ve üzüntülerinden kurtulacağına, kendisini hiç olmadığı kadar kötü bir durumda bulacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında tahınlı pide görmek elinde olan bir miktar paranın yakın bir zaman içinde gereksiz bir şey için harcanacağına, kıran kırana bir mücadelenin ardından rakiplerin çok zarar edeceğine ve kısa süre içinde pek beklenmeyen bir performans sergileneceğine, bu performans sayesinde de iş konusunda teklif alınacağına alamet eder.

Kahve falında ramazan pidesi görmek maddi ve manevi olarak çok iyi bir duruma gelineceğine, anne duasının açılacağına, daha başarılı ve kazançlı olacağına inandığına ve bunun da kendisine gerçek bir başarı getireceğine inanılır.

Kahve falında ekmek ve pide görmek bazı kişilerin ortaya atacağı dedikodulara çeşitli şekillerde malzeme olunacağına, insanlar arasındaki saygınlığını kaybedeceğine ve işlerinin gün geçtikçe daha kötü bir hal alacağına yorulur.

Kahve falında kıymalı pide dağıtmak devlet kurumlarından birinde ciddi bir iş yapacağına, zor bir işin üstesinden gelinmesi ile birlikte bazı işlerin hayata geçirileceğine ve bu sayede çok sayıda insana ekmek kapısı açılacağına tabir olunur.

Kahve falında peynirli pide yemek varolan kötü durumların ortadan kaldırılacağına, zararların telafi edileceğine, uzun yaşayacağına delalettir.

Kahve falında sıcak pide görmek maddi ve manevi olarak çok sorun ve üzüntü yaşayacağına, her türlü illet hastalığın iyileşeceğine, hayallerin ve duaların kabul, günahların da affolacağına yorulmaktadır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir