AnaSayfa / Genel / Kahve falında peynir vermek

Kahve falında peynir vermek

Kahve falında peynir vermek iş hayatı ile ilgili olarak çok büyük deneyimler kazanılacağına, sorunların kısa süre içinde çözüme ulaşacağına, kişisel problemlerini çözeceğine, bazı şartlardan ötürü yeni işlere girmek zorunda kalınacağına, evleneceğinize, kişinin sabrının ve cefakâr oluşunun karşılığını güzel, hayırlı ve sevinç dolu günler yaşayarak alacağına, borçlarının hafifleyeceğine, yeni işler alma fırsatı elde edeceğine, askıda olan işlerinde olumlu gelişmelerle ve sevindirici olaylarla karşılaşacağına, malın bereketinin artmasına işaret eder.

Kahve falında peynir vermek gördüyseniz:

  • Belli bir anlaşma ya da düzenleme konusunda yapacak çok şeyiniz olmayabilir.

Kahve falında bebeğe peynir yedirmek sıkıntıların yakasından düşmeyeceğine, zorlukların ve engellerin aşılacağına delalet eder.

Kahve falında peynir ekmek yemek sıkıntılarının ve sorunlarının ortadan kalkacağına ve uzun yıllardan beri kurduğu hayallerin yakın bir zamanda gerçekleşeceğine, hem aile hayatında hem de iş hayatında çok sıkıntılı durumlara düşeceğine delalettir.

Kahve falında peynir yapmak beklenmedik bir zamanda meydana gelen güzel bir gelişmenin yeni iş olanakları sağlayacağına, elinin de bolluk göreceğine alamet eder.

Kahve falında peynir yiyen fare görmek bir şeyden sorumlu tutulduğuna, bolluk ve berekete kavuşarak zenginleşeceğine delalet etmektedir.

Kahve falında bidonda peynir görmek bir sebeple iş hayatında ve aile hayatında çok büyük sıkıntılar yaşayacağına, aile hayatında güzel gelişmeler yaşanacağına işaret etmektedir.

Kahve falında küp peynir görmek elini altına koyduğu her taşın altından Allah’ın izniyle sağ salim çıkacağına, sorunlarından kurtulup borçlarını bitireceğine ve çok güzel ve hayırlı işlere imza atacağına delalettir.

Kahve falında beyaz kalıp peynir görmek yaptığı işe gösterilen ilginin çoğalacağına, şansının yaver gitmesi sayesinde uzun süre işlerinin bu şekilde devam edeceğine, kişinin hayatını sürdürürken zorlanmayacağına işaret etmektedir.

Kahve falında beyaz peynir satın almak kişinin evliliğinde her zaman güvensiz, tartışmalı ortamlara maruz kalacağına, yöneticilerinse bolluk, bereket ve zenginlik içinde bir yaşam süreceğine rivayet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir