AnaSayfa / Genel / Kahve falında peynir tatlısı görmek

Kahve falında peynir tatlısı görmek

Kahve falında peynir tatlısı görmek emeklerin boşa gitmeyeceğine, dost ve akrabaları ile mutlu olacağına, bir sebeple çok sıkıntılı ve sancılı günler yaşayacağına ve ne kadar çabalansa da olayların kendiliğinden düzene girip iyileşeceğine, kısa bir süre sonra tüm aile bireylerini çok büyük bir üzüntüye itecek bir haber alınacağına ve bu haberden sonra aile arasında daha büyük ve ateşli tartışmaların başgöstereceğine, hayatı boyunca şansının yaver gideceğine, maddi açıdan büyük bir yokluk çekileceğine, kısa zaman içinde büyük başarılar kazanacağına, hayallerini gerçekleştireceğine, başarı üstüne başarı kazanacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında peynir tatlısı gördüyseniz:

  • Sizi provoke eden kişiler olsa dahi, siz, olayları daha da hararetlendirmemek için gayret göstermelisiniz.

Kahve falında peynir tatlısı yemek aşık olunan bir kişiden karşılık bulunacağına, kazanılan başarılar sayesinde ele geçen kazançlar sayesinde geçim derdinin hiç olmayacağına, zor durumların biteceğine tabir olunur.

Kahve falında peynirli tatlı yemek rızkın da aynı oranda çoğalacağına, iş hayatında bir dedikoduya malzeme olacağına, problemlerle dolu ve maddi açıdan zarar getirecek bir çalışmanın içine girileceğine tabir olunur.

Kahve falında peynir tatlısı görmek tevekküle ve kişinin her durumda bir hayır arayacağına, ağzından duayı eksik etmeyeceği gibi, çalışmaya ve emek vermeye de devam edeceğine, iş hayatında büyük hezimetler alacağına, girdiği hiçbir işte başarı sağlayamayacağına, eline geçen fırsatların işe yaramayacağına, bu yüzden aile hayatında çok sıkıntılı ve zor dönemler yaşayacağına, sürekli tartışacağına, bir rahat yüzü görmeyeceğine yorulur.

Kahve falında peynir tatmak uğranılan bir ihanetten ötürü kırgınlık yaşanan biri ile yolların ayrılacağına, rahat bir hayata adım atılacağına, sorunların çözüm bulacağına ve çözümsüz gibi duran bir işin çözüleceğine, darda kalmışların ferahlığa çıkacağına inanılır.

Kahve falında peynirli tost yemek ailevi sorunlardan ötürü bir türlü üzerinde duramadığı işlere yakın zaman içinde tekrar döneceğine ve bu sayede hem ailevi sorunlarını çözmüş olacağına, geçiminin rahat ve kolay olacağına, ağız tadının, keyfinin, rahatının, konforunun ve lüksünün de sürüp gideceğine işarettir.

Kahve falında peynirde kurtçuk görmek varlığın keyfini süreceğine ve elindekileri karlı yatırımlara dönüştürmek için bazı girişimlerde bulunacağına, her şeyin etiketinin iki katına çıkıp, insanların alım gücünün azalacağına yorulmaktadır.

Kahve falında telli peynir görmek aile içinde aradığı huzuru yakalayacağına, elini attığı her işi layığıyla sonuçlandıracağına delalet etmektedir.

Kahve falında çuvalla peynir görmek bir sebeple fal sahibinin, çok büyük bir şok yaşayacağına, bu kişi ile tüm irtibatını kopartacağına, çok büyük bir üzüntü duyacağına ve çok daha kötü durumlara düşebileceğine, bunun için çok kısa bir süre kaldığına, sabırla hareket ettiğinde zaferin onun olacağına yorulur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir