AnaSayfa / Genel / Kahve falında peynir kalıbı görmek

Kahve falında peynir kalıbı görmek

Kahve falında peynir kalıbı görmek çevresindekilerle hoş sohbet ve uyum içinde olacağına, moral veren yakınları sayesinde kısa süre sonra tamamen ayağa kalkıp, işlerin başına geçeceğine, kısaysa da ömrün kısa süreceğine, mevki kaybına uğrayacağına, dünya malı edineceğine ve daha rahat bir yaşama kavuşacağına, hileli durumlarla karşılaşılacağını, yakın bir zamanda işin başına geçileceğine, kariyer basamaklarının hızlı bir şekilde çıkılacağına, bir sebeple aile huzurunun bozulacağına, eşler arasında ister istemez bazı büyük tartışmalar yaşanacağına, büyük umutlarla ve beklentilerle girilen bir işin sabun köpüğü gibi bir anda söneceğine rivayet eder.

Kahve falında peynir kalıbı gördüyseniz:

  • Güvenli bir yuva sizin için çok önemli olacak.

Kahve falında bir kalıp beyaz peynir görmek sıkıntılarını ve sorunları bu sayede halledeceğine, kendisini çok özgüven sahibi biri olarak bulacağına, yoluna çıkan engelleri herhangi bir yardım almadan aşacağına yorulmaktadır.

Kahve falında peynir kalıpları görmek işlerinin yoluna gireceğine, gelirinin çoğalacağına, tartışmaların ve kırgınlıkların biteceğine ve yeni dostlukların başlayacağına tabir olunur.

Kahve falında kalıp peynir görmek sağlık sorunları ile başın belaya gireceğine, girdiği bütün işlerde zarara uğrayacağına delalettir.

Kahve falında peynir kalıbı görmek büyük bir projenin başına geçileceğine, gerçekleştirilen bir proje sayesinde çok yakında epey kazanç elde edileceğine, sağlıkla ilgili herhangi bir sorun yaşanmayacağına inanılır.

Kahve falında kalıp beyaz peynir görmek geçim derdinden kurtulacağına, yaşam enerjisinin ve hevesinin hep yüksek olacağına işarettir.

Kahve falında bir kalıp peynir görmek rakiplerini geride bırakacağına, terfi edeceğine, elinin değdiğine, canın çektiğine ve gözünün gördüğüne ulaşma imkânı elde edeceğine alamet eder.

Kahve falında beyaz kalıp peynir görmek niyetlendiği işlere gireceğine, kafasına koyduğuna ulaşacağına, dünü arkada bırakarak, yarınlara bakacağına inanılır.

Kahve falında buz kalıbı görmek aile hayatında çok güzel bir birlikteliğe yelken açılacağına, iş sahibi olmak için uğraş verileceğine, uzun zamandan beri üzerinde çalışılan bir projenin başka kişilere faydalı olacak kadar geniş çaplı olacağına tabir olunur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir