AnaSayfa / Genel / Kahve falında pervaneli uçak görmek

Kahve falında pervaneli uçak görmek

Kahve falında pervaneli uçak görmek hayırlı başlayan bir işin çok büyük sıkıntı verecek ve sorun yaratacak bir duruma geleceğine, isteklerinde herhangi bir engelle ya da problemle karşılaşmadan gönlünce başarılar elde edeceğine, zor durumda bırakacağına, Allah’ın kendisine nasip ettikleri sayesinde ne kadar ayrıcalıklı olduğunun farkına varacağına, işinin de hep yürüyeceğine, huzurlu olarak geçirilecek ve aile hayatı ile ilgili olarak büyük adımlar atılacak bir dönemin yaklaşmakta olduğuna ve gereken hazırlıklar yapılıp doğru adımlar atılırsa ihya olunacağına, toplumun sevgisini daha fazla kazanacağına, maaşının artacağına alamet eder.

Kahve falında pervaneli uçak gördüyseniz:

  • Duygusal anlamda sizi yanıltan kişiler olabilir veya siz karşınızdakileri yanıltabilirsiniz.

Kahve falında pervaneli uçak görmek hoşgörülü ve saygılı bir kişi olunacağına, rütbe alacağına delalettir.

Kahve falında gemi pervanesi görmek çevresinin genişleyeceğine, maddi gücünün, gördüğü saygının ve sevginin artacağına, neşesinin ve keyfinin yerine geleceğine delalet etmektedir.

Kahve falında pervane görmek sağlık sorunlarının ve borçlarının biteceğine, ağız tadının, keyfinin ve neşesinin artacağına, çok büyük ve hayırlı çalışmalar gerçekleştirmek için çok azim göstereceğine işaret etmektedir.

Kahve falında helikopter pervanesi görmek mutluluğun kapıyı çalacağına, şimdiye kadar yaşadığı sıkıntılarının sona ereceğine yorulur.

Kahve falında pervaneyle uçmak işlerin aksayacağına, bir sebeple çok büyük sorunlar yaşayacağına tabir olunur.

Kahve falında pervane böceği görmek sağlık sorunlarının tedavi edileceğine, sağlığının da yerine geleceğine işaret etmektedir.

Kahve falında uçağın kanadının koptuğunu görmek atılacak adımlar ile yeni işlere girileceğine ve kazancın arttırılıp uğranılacak zararlara karşı önlem alınacağına, ticarette zarar edeceğine rivayet eder.

Kahve falında savaş uçakları görmek kendisine hem başarı, hem birincilik hem de kazanç getireceğine, bundan sonrası için zafere giden yolunun da önünün açılmasına vesile olacağına, uğursuz, arsız ve yüzsüz kişilerle karşılaşılacağına işaret etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir