AnaSayfa / Genel / Kahve falında pembe kimlik görmek

Kahve falında pembe kimlik görmek

Kahve falında pembe kimlik görmek bolluk ve bereket dolu günler yaşayacağına, ailesi ile arasında bazı tartışmalar yaşanacağına, kısa süreli bir hastalık yaşayacağına, bu yüzden bir dönem üzüleceğine, verilen sözlerin bir türlü tutulamayacağına, yaşanan eksikliklerin giderileceğine, yaşının verdiği olgunluğa erişmediği sürece çevresinden eleştiri almaya devam edeceğine, enerjisinin ve canlılığının bitmeyeceğine, gözyaşı dökeceğine, çaresiz kalacağına işaret eder.

Kahve falında pembe kimlik gördüyseniz:

  • İç sesinizi dinlemelisiniz.

Kahve falında pembe kimlik görmek sıkıntılardan kurtuluşa erileceğine, maddi olarak rahatlayacağına ve pek çok imkân elde edeceğine delalettir.

Kahve falında polis kimliği görmek aile bireylerinden birine iş kurulacağına, yardıma muhtaç insanların yardıma kavuşacağına işarettir.

Kahve falında başkasının kimliğini görmek garanti olacak makama oturacağına, sevimsiz bir tartışmanın ortasında kalınacağına işaret eder.

Kahve falında kimliğini kaybettiğini görmek yaşanan hastalıkların sona ereceğine, üzüntülerin ve zorlukların biteceğine yorulur.

Kahve falında kimliği kaybetmek kişinin mutsuz ve üzgün olacağına, eski küskünlüklerin giderilerek geleceğe pozitif bir şekilde bakılacağına alamet etmektedir.

Kahve falında birinin kimliğini görmek sorunlarından kısa bir zaman içine kurtulacağına, atılacak adımın ardından uzun bir zamandan beri devam eden düşmanlığın biteceğine ve herkesin el sıkışıp barışacağına işarettir.

Kahve falında bayan kimliği görmek rahat bir işe girileceğine, sanatla igili olarak bazı çalışmalar yapılacağına, daha eğitimli, donanımlı ve çağdaş bir insan haline geleceğine, aydınlanacağına yorulur.

Kahve falında kimlik kartı görmek asla gururundan ödün vermeyeceğine, sıkıntıların ve sorunların büyüyeceğine, işlerin bozulacağına rivayet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir