AnaSayfa / Genel / Kahve falında ekilmiş ıspanak görmek

Kahve falında ekilmiş ıspanak görmek

Kahve falında ekilmiş ıspanak görmek kişinin moralinin artmasına, yüzüne renk, canına can, kanına da kan katacak olaylar yaşanacağına, çok üzücü olaylar işe karşılaşacağına, korkularından, huzursuzluğundan, kafa karışıklığından ve olumsuz düşüncelerinden sıyrılacağına, kendine olan inancının ve güvenin karşılığını da olumlu şekilde almayı başaracağına, sıkıntıların çok iyi bir şekilde yönetilmesi sonucunda bitirileceğine, onların ahını alacak sözler edeceğine ya da hareketler de bulunacağına, bekarlar için de evlilik tarihi almaya, sözlenmeye ya da nişanlanmaya, iş hayatında saygı göreceğine, evinde bereketin eksik olmayacağına delalet eder.

Kahve falında ekilmiş ıspanak gördüyseniz:

  • İş çevrenizdeki bir kadından önemli gelişmeler hakkında haberler almanız olasıdır.

Kahve falında ekilmiş ıspanak görmek kişinin kazancının çoğalacağına, işlerinin büyüyeceğine, işlerini çok iyi yerlere getireceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında ıspanaklı pide görmek zorlukları ve sıkıntıları ortadan kaldıracağına, olayın bir krize dönüşmeden hemen çözüleceğine alamet etmektedir.

Kahve falında ıspanak tarlası görmek hayırla açılan yolların kısa zamanda kapanacağına, umutların biteceğine, her karlı işin arkasından da daha büyük kazanç getirecek işler yapacağına inanılır.

Kahve falında ıspanaklı gözleme görmek yeni bir sosyal çevreye gireceğine, değişimler sayesinde uzun zamandan beri sıkıntı çeken fal sahibinin, sorunlarından ve içinde bulunduğu üzüntülü durumlardan kurtulacağına, çok büyük kazançlar elde edeceğine delalet eder.

Kahve falında ıspanaklı yumurta görmek rakiplerin ve çekemeyenlerin bu sayede yenilgiye uğratılacağına, bir sebeple hayati tehlikeler atlatacağına inanılır.

Kahve falında ıspanak toplamak işinin aksayacağına, aile içindeki sıkıntıların, zorlukların aşılacağına ve küslüklerin son bulacağına bu sayede de falı kapatan kişinin ağız tadının yerine geleceğine yorulur.

Kahve falında çiğ ıspanak yemek hanesindeki rızkın eksileceğine, kendisini kötü hissettiren olumsuz duygu ve düşüncelerinden arınacağına alamet etmektedir.

Kahve falında ıspanaklı peynirli börek görmek maddi ve manevi olarak büyük bir boşluğa düşüleceğine, eşler arasında günden güne daha büyük kavgalar yaşanacağına, moralinin ve neşesinin yerine geleceğine yorulmaktadır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir