AnaSayfa / Genel / Kahve falında enginar almak

Kahve falında enginar almak

Kahve falında enginar almak işlerin rast gideceğine, şansın ve kısmetin de açık olacağına, uzaklığın ve ayrılığın acısının çıkarılacağına bundan sonra da bir daha araya mesafelerin girmeyeceğine, bundan sonra herşeyin yolunda gideceğine, uykusunda ne kadar bel ağrısı çekerse o kadar rahatlayacağına, bir toplantıdan diğerine koşacağına, kendini yiyip bitireceğine, çok üzüntülü olaylar içinde kalacağına, aynı zamanda da kesesini daha fazla doldurmayı başaracağına, makam ve söz sahibi olacağına işarettir.

Kahve falında enginar almak gördüyseniz:

  • Çevrenizdeki insanlarla uyumlu ilişkiler içinde olup, yeni arkadaşlıklar geliştirebilirsiniz.

Kahve falında enginar bahçesi görmek hastalıklardan ve huzursuzluktan uzak kalacağı bir hayatı olacağına, sorunlarının alacağı destek sayesinde sona ereceğine alamet eder.

Kahve falında yeşil enginar görmek rahat edeceğine, ferahlayacağına, sıkıntılı ve sorunlu zamanlar geçireceğine, etrafındaki kişiler ile çok sorun yaşayacağına rivayet eder.

Kahve falında enginar tarlası görmek sevdiği kişiler ile kuracağı ortaklık sayesinde kendisini çok rahat hissedeceğine, kazancın artacağına, işe gösterilen ilginin artacağına, itibarın ve makamın yükseleceğine tabir olunur.

Kahve falında pişmiş enginar görmek geçmişte yaşadığı bir olaydan ötürü hayatında kötü ve zor bir dönem geçireceğine, elinde bulunan bazı işleri kendisini çekemeyen kişilerin alacağına, yapılan işlerin yeterli kazanç sağlamayacağına işaret etmektedir.

Kahve falında bahçede enginar görmek sorunlardan ve sıkıntılardan çok çaba göstermesine rağmen bir türlü kurtulamayacağına ve çok büyük üzüntüler yaşadıktan çok sıkıntılar çektikten sonra işlerinde yavaş yavaş iyileşme yaşanacağına ve para kazanmaya devam edeceğine, karlı ortaklıklara gireceğine işaret eder.

Kahve falında enginar görmek kötü düşünceli bir kişinin tüm çabalarına rağmen büyük bir işte başarılı sonuçlar alacağına, o kapıyı kapatacağına ya da kendisine gönül hoşluğu sunan, kötü ve dar gününde yanında olan bir kişiye haksızlık ederek onu kaybedeceğine işarettir.

Kahve falında pazardan enginar almak fal sahibinin hayatının bir daha asla önceki gibi olmayacağına, yaşayacağı heyecanın daha önce yaşadıklarının hiç birine benzemeyeceğine, kırgınlıkların sona ereceğine ve yoksul ve gariban kişilere yardımcı olunması sayesinde bol bol hayır duası alınacağına yorulur.

Kahve falında enginar dolması yemek bir sebeple zor bir döneme girileceğine, verilen bütün emeklerin heba olacağına, onlar nedeni ile başının beladan kurtulmayacağına alamet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir