AnaSayfa / Genel / Kahve falında patronuyla birlikte olmak

Kahve falında patronuyla birlikte olmak

Kahve falında patronuyla birlikte olmak yüz güldürecek, sevince ve heyecana vesile olacak haberler almaya, günahların af olacağına, istenen ve beklenen haberlerin gelmeyeceğine, bir daha da hayatı boyunca bu imkânı elde edemeyeceğine, değerli gayrimenkullere sahip olunacağına, hayatının ve planlarının kendi istediği yönde ilerlemeye başlayacağına, aile ve özel hayatının sorunsuz geçeceğine, sorunlarına karşı destek istediği kişilerden destek göremeyeceğine, bir sebeple çok büyük bir zarar edileceğine, ortak olunan kişiden ihanet görüleceğine, aile bireylerinden birinin sıkıntısı ile uğraşılacağına delalettir.

Kahve falında patronuyla birlikte olmak gördüyseniz:

  • Tatmin olmadığınız şeylere daha farklı açılardan yaklaşmalısınız, yeni bir yapılandırma gerekiyor olabilir.

Kahve falında patronuyla birlikte olmak neşesini, huzurunu ve mutluluğunu kaybedeceğine, kurulu bir düzene kısa yoldan ulaşacağına rivayet eder.

Kahve falında kocayla birlikte olmak uzun zamandan beri yaşanan sıkıntılı durumların sona ereceğine, variyet sahibi olacağına, helal ekmek yiyeceğine tabir olunur.

Kahve falında sevgilisiyle birlikte olmak onlar tarafından aklının çelinmeye çalışılacağına, hayatını sürdürmekte zorlanacağına yorulmaktadır.

Kahve falında erkek kardeşle birlikte olmak projelerin büyük başarılar kazandıracağına, bazı bilgili kişiler ile gireceği projelerde çok büyük başarılara imza atacağına delalettir.

Kahve falında baska bir erkekle birlikte olmak sıkıntılarını çözmek için adım atacağına, devlet ile ilgili bir işten olumsuz sonuç alınacağına inanılır.

Kahve falında ölüyle birlikte yürümek ortalığın karışacağına, çıkarları uğruna her şeyi yapacak, kötü niyetli, bencil insanlar yüzünden fal sahibinin çok zor durumlar yaşayacağına yorulmaktadır.

Kahve falında uçakla birlikte düştüğünü görmek hayırlı bir kısmet ile tanışıp üzüntülü ve sorunlu ruh halinden kurtulup yine gülmeye ve eğlenmeye başlayacağına ve hayatına kaldığı yerden devam edeceğine, sorunların en kısa sürede çözülüp hayırların ortaya çıkacağına ve çok güzel olayların insanların hayatlarına etki edeceğine delalettir.

Kahve falında eski sevgiliyle yeniden birlikte olmak birçok sıkıntılı ve zor duruma düşeceğine, maddi ve manevi olarak büyük bir çöküş yaşayacağına, çok güzel ve huzurlu günlerin yakın zaman içinde geleceğine inanılır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir