Kahve falında komşularla helalleşmek

Kahve falında komşularla helalleşmek bazı kişiler tarafından yapılan kötülükler yüzünden zarara uğrayan işlerin düzeleceğine, maddi ve manevi olarak çok rahata erileceğine, uzun zamandan beri elinde bulunan imkânların daha da artacağına, ortaya koyacağı çalışmaların ya da projelerin istenen başarıyı getireceğine, hanedeki ve işyerindeki bereketin azalacağına, kazancın ikiye katlanacağına, dünya malının çoğalacağına ve falı kapatan kişinin rahatlığa ereceğine, iflas etmek üzere iken ortaya çıkan bir fırsatı değerlendirip alacağı yüklü bir miktar kredi ile işlerini düzeltmeye çalışacağına, kazancın düşeceğine ve sıkıntılı günler yaşanacağına, diğer taraftan yapılan bazı işlerde kazanç edileceği için birçok kez borç alınacağına, eğer yolcu ise kısa zamanda memleketine kavuşacağına, sağ salim yolculuğunu bitireceğine rivayet eder.

Kahve falında komşularla helalleşmek gördüyseniz:

  • Sosyal yaşamınızı veya kariyerinizi ilgilendiren bazı olanaklar veya planlar gerçekten süper bir fırsat anlamına geliyor olabilir.

Kahve falında komşularla helalleşmek yapılan işlerin büyük hayırlar getireceğine, falı kapatan kişinin hanesine ve işine bolluk ve bereketin hâkim olacağına, istediği bir proje için yatırım yapmaya başlayacağına işaret etmektedir.

Kahve falında küs olduğun biriyle helalleşmek bunalacağına, kendini eli kolu bağlı hissedeceğine, hayırlı bir evlat olacağına inanılır.

Kahve falında kardeşle helalleşmek alınan önlemlerin herhangi bir yarar sağlamayacağı, çok büyük tartışmalarla ve ayak oyunlarıyla başa çıkmak zorunda kılınacağına, mal mülk konusunda çok büyük adımlar atıp çok zengin olacağına tabir olunur.

Kahve falında ölülerle helalleşmek huzurlu ve işlerin açılacağı bir döneme girileceğine, manevi yönden çok büyük ferahlık yaşanacağına, parasal veruhsal olarak kötü bir döneme girileceğine, maddi sıkıntıların ortaklar arasındaki tartışmaları alevlendireceğine ve yakın bir zamanda sağlık sorunları ile ilgili olarak kötü bir haber alınacağına delalet etmektedir.

Kahve falında ölen babayla helalleşmek başkalarına öğüt verecek bir konuma gelineceğine, yeni bir araba satın alınacağına delalet etmektedir.

Kahve falında annesiyle helalleşmek çok büyük başarılar elde edeceğine, sıkıntılarını atlatacağına, her türlü yaşam isteğinin kolayca karşılanacağına alamet eder.

Kahve falında arkadaşınla helalleşmek yeni bir iş kapısının ya da uzun yıllardan beri askıda kalmış bir projenin üzerine güneş doğacağına, sorunların gün geçtikçe büyüyeceğine yorulur.

Kahve falında hacca gitmek için helalleşmek işlerin yakın bir zaman içinde açılacağına, çok büyük zorluklar atlatacağına delalet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir