AnaSayfa / Genel / Kahve falında patates doğradığını görmek

Kahve falında patates doğradığını görmek

Kahve falında patates doğradığını görmek daha oturaklı, aklı başında ve daha doğru kararlar veren bir insan olacağına, ziraat ve harmandan fayda görmeye, muradın gerçekleşeceğine, uzun bir seyahate çıkılacağına, düşünülen bazı projelerin hayır getirecek şekilde ilerleyeceğine, ferahlığa çıkılacağına, maddi ve manevi olarak büyük bir destek verileceğine, malının mülkünün gözünde kıymetini yitireceğine, böylelikle sorunlarının tek tek hallolmaya başlayacağına ve hayattan yana şansının döneceğine, inancını hiçe sayarak gözünü karartıp kötü işlere gireceğine alamet eder.

Kahve falında patates doğradığını gördüyseniz:

  • Şanslar ardı ardına gelebilir.

Kahve falında patates doğradığını görmek rekabet halinde olduklarına karşı üstünlük ve güç elde edeceğine, görmediği ve yaşamadığı güzellikleri ile karşılaşacağına alamet eder.

Kahve falında çiğ et doğradığını görmek kişinin yaşam şeklinin, alışkanlıklarının, hayata bakışının, düşüncelerinin, inandıklarının ve savunduklarının değişeceğine, yaşamındaki her şeyin tamamen farklılaşacağına, helal olan ekmeğe, makbul olan mallara kavuşacağına, kendisine önemli oranda kazanç getirecek işlere gireceğine delalettir.

Kahve falında birinin soğan doğradığını görmek çok hayırlı ve kazançlı çalışmalar yapacağına, kısa süre içinde işlerinde çok büyük bir ferahlık yaşayacağına ve sevdiklerinin destek vermesi ile birlikte uzun zamandan beri yapmayı çok istediği bir işe gireceğine delalet eder.

Kahve falında ciğer doğradığını görmek çok büyük bir iş şansı kazanılacağına, maddi anlamda mücadelelerinin karşılığını alacağına, çalışmalarının takdir edileceğine işaret etmektedir.

Kahve falında domates doğradığını görmek kişinin başında dönen kara bulutların artık dağılmaya başlayacağına, hane içine ay doğacağına, aksiliklerin, şanssızlıkların ve kısmetsizliklerin yerini hayır olana bırakacağına, karanlığın biteceğine, dininden, inancından ve ibadetinden vazgeçmeyeceğine ve ahiret hayatı için de güzel işler yapacağına alamet etmektedir.

Kahve falında ekmek doğradığını görmek şansının döneceğine, kısmetinin açılacağına, mal ve mülk sahibi olmaya delalettir.

Kahve falında kırmızı et doğradığını görmek ancak çok büyük bir sabır göstererek ve azmederek bu durumda kendi başının çaresine bakacağına ve kısa zaman içinde sorunun üstesinden geleceğine, sorunlarından ve sıkıntılarından kurtulacağına ve üzüntü duyduğu olayları kısa bir zaman içinde çözeceğine işaret etmektedir.

Kahve falında tavuk eti doğradığını görmek ortaklı işlere girileceğine, dinde ve ahlakta olgun ve güzel olacağına işarettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir